Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácka tvár v strachu: Starý otec dostal COVID, z nemocnice ho poslali DOMOV... NEBOLO pre neho MIESTO!

NEBOLO pre neho MIESTO! Zobraziť galériu (5)
NEBOLO pre neho MIESTO! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - To, že situácia v nemocniciach je kvôli covidu kritická, snáď už ani netreba viac zdôrazňovať. Nemocnice bijú na poplach a už dlhšie sa hovorí o tom, že chorých pacientov nebude kam umiestniť. Dôkazom toho je aj dráma, ktorú si na vlastnej koži zažila farmárka Tereza Vargová.

Tá sa včera večer s Michaelou Šormanovou ocitla v dueli, ktorý napokon prehrala. Temperamentná Tete musela po porážke 3:0 Farmu opustiť a rozlúčiť sa s vidinou rozprávkovej výhry. Ešte pred samotným súbojom v aréne však absolvovala tradičný rozhovor s Evelyn, ktorá ju prišla navštíviť do duelantskej chatky. 

Markizácka tvár v strachu: Starý otec dostal COVID, z nemocnice ho poslali DOMOV... NEBOLO pre neho MIESTO! (Zdroj: TV Markíza)

Keď prišlo na tému rodina a zdravie, tmavovláska moderátorku totálne šokovala. Priznala, že pred odchodom do šou bojovala s covidom, no čo bolo horšie, nakazený bol aj jej starý otec. No a kým jej sa podarilo s koronavírusom popasovať, jej starký bol na tom podstatne horšie.

Tereza prehovorila o náročnom boji s ochorením Covid-19
Zobraziť galériu (5)
Tereza prehovorila o náročnom boji s ochorením Covid-19  (Zdroj: TV Markíza)

„Keď už som ja bola ok, jeho to tak zmohlo, že ho vzali do nemocnice. Tam mu už nedávali... No proste, že vôbec. Potom nám zavolali z nemocnice, že už tam pre neho nemajú miesto, že či ho vezmeme domov," prezradila Tereza a z jej slov až tuhne krv v žilách. Čo sa dialo potom a ako to celé dopadlo, sa dozviete vo videu vyššie! 

Markizácka tvár v strachu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: KoronavírusFarma 13Tereza Vargová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu