Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veronika z Twiins v šiestom mesiaci šokovala: Nový hit s talianskou hviezdou a.... Vebi, kde máš bruško?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Youtube/Break the ice, )

BRATISLAVA - Tak toto je neuveriteľné! Duo Twiins nemalo nikdy núdzu o zahraničné spolupráce so známymi hudobníkmi a ako sa dalo očakávať, všimli si ich už aj v Taliansku, kde Daniela Nízlová momentálne žije s futbalistom Stanom Lobotkom a ich dcérkou Lindou. Dvojičky na spoločný singel zlanáril taliansky DJ a dievčatá k piesni aktuálne vydali aj videoklip...

Singel Break the Ice vznikol ešte minulý rok v spolupráci s DJ-om Sparadise, ktorý je mimoriadne populárny v Taliansku i Španielsku, a preto ich spoločný hit  vyjde vo viacerých krajinách. Klip sa ale nenakrúcal v zahraničí, hoci to tak vyzerá. Luxusné priestory z videa sa napodiv nachádzajú v meste pod Zoborom. Nádhernú vilu, ktorá vyzerá ako exkluzívna usadlosť kdesi pri mori, si pre natáčanie zapožičali od nitrianskeho podnikateľa. 

Úžasné priestory a samotná pieseň však nie sú tou jedinou zaujímavosťou. Hoci sa klip vyrábal v čase, kedy sa už verejne vedelo, že je Veronika tehotná, výrazné bruško by ste hľadali márne. Pokiaľ by nebolo známe, že Vebi čaká dieťatko, zrejme by ste si tipli, že sa prinajlepšom dobre najedla alebo by ste si nevšimli vôbec nič. 

Sexi postavičky dua Twiins
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram.com/twiinsmusic)

„Bolo to približne pred mesiacom a to som bola v šiestom,” prezradila nám s úsmevom speváčka, keď sme ju oslovili, ako je možné, že jej bruško je takmer neviditeľné. A ako teda v takomto štádiu tehotenstva zvládla celé nakrúcanie? „Natáčali sme od jedenástej do tretej v noci, takže som bola celkom unavená a na druhý deň som to musela dospať, ale inak bolo všetko v poriadku, užili sme si to,” dodala Veronika. 

No ale uznajte... Však by ste si netrúfli povedať, že len tri mesiace po týchto záberoch čaká pôvabnú budúcu mamičku pôrod?

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu