Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V levickej nemocnici došlo ku krásnej náhode: Jedenásteho sa narodilo jedenásť bábätiek, bola tam aj Nízlová!

Medzi jedenástimi bábätkami bolo aj to, ktoré porodila Veronika Nízlová. Zobraziť galériu (2)
Medzi jedenástimi bábätkami bolo aj to, ktoré porodila Veronika Nízlová. (Zdroj: Gettyimages.com, Instagram/V.N.)

LEVICE - K takémuto okamihu dôjde len veľmi zriedka, no keď už príde, je to síce veľmi namáhavé, no na druhej strane veľmi krásne. Pôrodnici v levickej nemocnici totiž mali veľmi nabitý deń, keď na svet prišlo 11. novembra presne 11 bábätiek. Čerešničkou na torte bola aj prominentná mamička a speváčka Veronika Nízlová.

archívne video

Detská fakultná nemocnica Košice spúšťa očkovanie pre rizikové deti (Zdroj: TASR/František Iván)

Zažívajú tam baby boom

Po tisícom bábätku, ktoré sa v Nemocnici AGEL Levice narodilo v pondelok, mali na pôrodnici hektický deň aj vo štvrtok, 11.11. 2021. V tento deň totiž na Gynekologicko-pôrodníckom oddelení prišlo na svet presne 11. bábätiek. Levická pôrodnica tento rok napriek pandémii zažíva boom detičiek. 

Hneď ráno porodila v Nemocnici AGEL Levice aj speváčka Veronika Nízlová. "Chcela by som sa poďakovať sa všetko pani doktorke Eve Pahuli, pánovi primárovi a celému personálu, ktorý sa pred, počas pôrodu aj teraz o mňa starajú  pri takej nádhernej chvíli, ako je pôrod mojej dcérky Ney na Gynekologicko- pôrodníckom oddelení Nemocnice AGEL Levice," uviedla šťastná mamička.

V levickej nemocnici došlo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: InstagramV.N.)

Skutočne nabitý deň

V priebehu dňa zdravotníci levickej pôrodnice pomohli na svet ešte ďalším desiatim detičkám. "Mali sme naozaj mimoriadne náročný deň, ale z pohľadu pôrodníka krásny. Tých 11 detí je na 11. 11. naozaj symbolických. Posledné bábätko sa narodilo večer o 21.30 hod. Okrem jedného chlapčeka sú to všetko dievčatá," uviedol primár Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Nemocnice AGEL Levice MUDr. Gabriel Mančík.

Viac o téme: PôrodnicaSymbolBábätkáLeviceVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu