Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Plačková ukázala svoju (ne)šikovnosť: 5000 eur je „v ťahu“!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (3)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Influencerka a podnikateľka Zuzana Plačková sa na sociálnych sieťach často chváli svojimi extrémne vysokými zárobkami. A tak si môže dovoliť naozaj drahé kúsky. Keď však urobí nejakú chybu... v momente je prečo rovno aj 5000 eur!

Zuzana Plačková vlastní mnoho luxusných kúskov oblečenia. Na sociálnych sieťach sa netají tým, že si kupuje aj naozaj poriadne drahé veci. 

Galéria: Zuzana Plačková

No zdá sa, že pri svojich enormných zárobkoch, ktorými sa chváli, si tie drahé kúsky asi dostatočne neváži. Najnovšie totiž zničila bundu za 5000 eur.

„Ja len, že dala som si Chanel bundu do práčky a stala sa mi z nej crop top bundička, ktorú asi ani nezapnem,” prezradila fanúšikom, pričom sa im ukázala v kúsku, ktorý jej siahal ani nie po pás. Hlavne na rukávoch bolo vidieť, že sa bunda v práčke poriadne zrazila. 

Plačková ukázala svoju (ne)šikovnosť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Plačková ukázala svoju (ne)šikovnosť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZP)

No kým bežný smrteľník by sa rozplakal a možno by si aj búchal hlavu o stenu, Zuzana zareagovala inak. Pri nakrúcaní jej bolo ešte do smiechu. Len na záver svojho videa si neodpustila šťavnatý vulgarizmus. 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu