Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO z razie KUKLÁČOV u Plačkovej: PRVÉ SLOVÁ Zuzany po zadržaní!

Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela odviedla polícia. Zobraziť galériu (6)
Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela odviedla polícia. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zuzane Strausz Plačkovej a jej manželovi Renému nový týždeň nezačal najlepšie. V ich byte v Ružinove ich totiž dnes v skorých ranných hodinách zadržala polícia. Následne ich previezli do ich rodinného domu v Miloslavove, kde pokračovala domová prehliadka. Súvislosť to má mať s drogovou trestnou činnosťou. Pozrite si video priamo z razie aj prvé slová Zuzany po zadržaní.

VIDEO: Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela Reného zbalila polícia

ŠOK! Zuzanu Plačkovú zbalila polícia: Pre drogovú trestnú činnosť! (Zdroj: Ján Zemiar)

Zuzana Strausz Plačková a jej manžel René mali v pondelok skoro ráno nepríjemný budíček. V ich byte v bratislavskom Ružinove ich zobudili kukláči. Tí robili raziu na viacerých miestach po Slovensku v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou. Muži zákona vraj mali v hľadáčiku organizovanú skupinu. 

Jej členmi majú byť podľa všetkého aj Zuzana Plačková a jej manžel René, keďže u nich polícia robila raziu. Najprv im prehľadali bratislavský byt a potom ich previezli do rodinného domu v Miloslavove, kde obhliadka pokračovala. Až po niekoľkých hodinách z miesta odviedli Zuzanu a Reného do policajného auta. Vtedy Plačková o nepríjemnej situácii prehovorila prvýkrát. 

Galéria: Razia u Zuzany Plačkovej:

No aj tento raz sa rozhodla, že z toho vyťaží. Odkázala všetkých na svoj Instagram. „Ja sa vyjadrím na Instagrame. Majte pekný deň, potom sa vyjadrím na Instagrame mojom - Queen Plačková!“ zakričala z policajného auta kráľovná sociálnych sietí na Slovensku. Kedy sa k svojmu účtu dostane, je však otázne. 

VIDEO z razie KUKLÁČOV
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

VIDEO z razie KUKLÁČOV
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu