Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sladká novinka mladej hviezdy (22) jojkárskeho seriálu Naši: Čaká dieťa!

Laura Petersen stvárnila priateľku Olivera. Zobraziť galériu (4)
Laura Petersen stvárnila priateľku Olivera. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Jojkársky seriál Naši patril medzi divákmi k tým obľúbeným. V príbehoch 5-člennej televíznej rodinky sa totiž našli mnohí Slováci. Jednu z postáv si v projekte zahrala aj mladá herečka Laura Petersen (22), ktorá má sladkú novinku... Čaká dieťa!

Len 22-ročná herečka Laura Petersen sa do povedomia verejnosti dostala ako priateľka jedného zo synov v jojkárskom seriáli Naši. Neskôr predviedla, že vie spievať v markizáckej šou Hlas Česko Slovenska a naposledy motala hlavu Maxovi Bolfovi v seriáli Nový život. 

No ten aktuálne začína aj samotnej herečke. Ako totiž informovala na sociálnej sieti Instagram, čoskoro sa z nej stane mama. „V poslednej dobe ste si možno všimli, že nepridávať veľa príspevkov či story. Všetko, čo robíme, sa totiž spája s našim najkrajším tajomstvom a konečne nastal ten čas, kedy by sme sa o to radi s vami podelili,“ napísala k fotke s malými topánkami herečka. 

„Tak teda prvé, čo sme kúpili, museli byť samozrejme tenisky, nech sa hodia k tatinovi. Ďalej už budete môcť sledovať našu spoločnú cestu,“ napísala budúca mamička a pridala fashtagy ako rodina, láska či bábätko. Gratulujeme a budúcim rodičom prajeme veľa zdravia!

Viac o téme: NašiLaura Petersen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu