Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slovenská herečka (22) je už maminou: Veľký strach a netradičné meno!

Z Laury a Mareka sú už rodičia. Zobraziť galériu (4)
Z Laury a Mareka sú už rodičia. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - A je z nich rodina! Laura Petersen (22), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v jojkárskom seriáli Naši, prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Mladá herečka totiž v uplynulých dňoch priviedla na svet svoje prvé dieťatko.

Laura Petersen patrí medzi tie známe tváre, ktoré sú na sociálnych sieťach dosť aktívne. S fanúšikmi sa ochotne delila o momentky s bruškom i o pocity, ktoré počas tehotenstva prežívala. Mladá kráska sa nijako netajila tým, že má hlavu plnú otázok a prirodzene aj obavy. 

Laura Petersen sa zviditeľnila účinkovaním v jojkárskom seriáli Naši.
Zobraziť galériu (4)
Laura Petersen sa zviditeľnila účinkovaním v jojkárskom seriáli Naši.  (Zdroj: Tv Joj)

Hovorí sa, že tých sa žena nezbaví už od prvej chvíle, ako zbadá pozitívny výsledok na tehotenskom teste. A Laura nie je výnimkou. „Tieto dni sú najúžasnejšie a zároveň najnáročnejšie, aké som kedy zažila. Som šťastná, že je naša rodinka celá a že sme všetci pokope. Zároveň som nevedela, že vo mne existuje taký veľký strach o to, robiť všetko správne,” uviedla pri fotke malého synčeka novopečená mamina, ktorej snúbenec Marek bude nepochybne veľkou oporou.

Laura zverejnila krásny záber svojho dieťatka a tiež prezradila, že dostal dve mená. Prvé - pomerne netradičné - Matteo a to druhé po tatovi - Marek. 

FOTO: Laura Petersen sa na Instagrame pochválila, že je už maminou. 

 

Viac o téme: NašiLaura Petersen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu