Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kavaschovej muž vyzlečený na VIDEU: Ježišku na krížku!

Dominika Kavaschová a Daniel Fischer tvoria dokonalý pár. Zobraziť galériu (3)
Dominika Kavaschová a Daniel Fischer tvoria dokonalý pár. (Zdroj: Instagram DK)

BRATISLAVA - Tí sa doma rozhodne nenudia! Dominika Kavaschová (31) nepochybne patrí medzi najobľúbenejšie slovenské herečky súčasnosti. Pozornosť si však určite zaslúži aj jej partner a otec nedávno narodenej dcérky - Daniel Fischer (33). Ten aktuálne hviezdi napríklad v jojkárskom seriáli Delukse, kde neváha predviesť aj viac, ako len svoj talent.

Dominika Kavaschová a Daniel Fischer tvoria mimoriadne sympatický pár. V týchto dňoch prežívajú tú najväčšiu radosť. V stredu sa im totiž narodila dcérka, ktorej dali meno Maia. A fanúšikovia dvojice majú už teraz jasno, že dievčatko so svojimi rodičmi zažije kopec srandy. Obaja sa okrem herectva venujú aj hudbe a spevu. 

VIDEO: Fischerova kapela Orchester Jeana Valjeana má skladbu s názvom Donďa, ktorá je venovaná práve Dominike Kavaschovej. 

Popri zakladaní rodinky sa Dominika a Daniel aktívne venujú aj pracovným záležitostiam. Kavaschovú síce v markizáckych Oteckoch teraz neuvidíme, avšak na obrazovkách konkurenčnej Jojky už 19. mája štartuje druhá séria seriálu Delukse, kde je jedným z hlavných účinkujúcich práve Fischer.  

Televízia v týchto dňoch zaradila do vysielania upútavku, v ktorej hviezdi práve predstaviteľ svojského recepčného Viktora Hromádku. Pre neho je priam typická veta: „Ježišku na krížku!" A veru, tento pokrik odznel v prvej sérii seriálu veľakrát. Napríklad aj vtedy, keď sa Fischer oblečený len v slipoch a tielku premával chodbami hotela. 

Daniel Fischer nemá s ničím problém. Divákom sa pokojne ukáže aj vyzlečený.
Zobraziť galériu (3)
Daniel Fischer nemá s ničím problém. Divákom sa pokojne ukáže aj vyzlečený.  (Zdroj: TV Joj)

VIDEO: Daniel Fischer je rovnako skvelým hercom ako jeho krásna partnerka Dominika Kavaschová. Najnovšia upútavka na seriál Delukse je toho dôkazom. 

Upútavka na seriál Delukse. (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: DelukseDaniel Fischer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu