Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fabušová otvorene o jazde pod vplyvom alkoholu: Smiešne výhovorky... Takto to celé bolo!

Miroslava Fabušová sa dnes dozvedela svoj trest za jazdu pod vplyvom alkoholu. Zobraziť galériu (7)
Miroslava Fabušová sa dnes dozvedela svoj trest za jazdu pod vplyvom alkoholu. (Zdroj: Ján Zemiar/Instagram M.F.)

BRATISLAVA - Dnes Okresný súd v Bratislave III. vyniesol rozsudok nad Miroslavou Fabušovou. Tú ešte cez víkend chytili policajti šoférovať pod vplyvom alkoholu. Za to dostala 18-mesačnú podmienku a rovnaký čas si nesadne za volant. Pri odchode zo súdu jej veľmi do reči nebolo. No teraz otvorene prehovorila. Takto to celé v osudný moment bolo!

O treste pre Miroslavu Fabušovú sa rozhodovalo dnes po 13-tej hodine popoludní na Okresnom súde Bratislava III. Za jazdu pod vplyvom alkoholu, pri čom ju policajti chytili cez víkend v obci Rovinka, dostala 18-mesačnú podmienku a na rovnaký čas má zákaz viesť akékoľvek motorové vozidlo. 

Galéria: Policajti eskortovali Miroslavu Fabušovú na súd

Keď bývalá misska zo súdu odchádzala, pôsobila akoby sa mala každú chvíľu zrútiť. Podľa jej vlastných slov s rozhodnutím súdu súhlasí, no odmieta, že by pred jazdou pila. Veľmi do reči jej však nebolo. Až neskôr večer sa k celej situácii vyjadrila na sociálnej sieti Instagram. 

„Všetko sa na dobre obráti a bude dobre... Veľmi ma mrzí situácia, ktorá vznikla a ľutujem, ak som niekoho pohoršila, ale vďaka Bohu a nejakej vyššej siel som nikomu neublížila, asi stáli pri mne anjeli strážni, ktorí sú už od októbra asi unavení...“ sypala si popol na hlavu Fabušová a pokračovala. Podľa jej slov išlo o zostatkový alkohol zo sobotného večera... Pravdou však je, že ju policajti chytili až v nedeľu o 16:25 popoludní a nafúkala 1,33 promile.

VIDEO: Miroslava Fabušová už pozná svoj trest. Takto sa k situácii vyjadrila!

Kollárovej misske Fabušovej zadržali vodičák: Takto sa vyjadrila! (Zdroj: Topky.sk)

„Veľmi ma mrzí, že situácia vznikla z alkoholu, ktorý bol zostatkový - dali sme si s kamoškou v sobotu vínko. A bol to koniec negatívnych situácií - od nedele sme plánovali detox a zdravý životný štýl. Stalo sa, mrzí ma to a bola to dúfam skutočne posledná bodka za chybami, ktoré som spravila alebo sa udiali negatívne veci v mojom živote, aj tie, ktoré som nespôsobila ja sama. Posledný výkričník,“ dúfa Miroslava.

„Svoju energiu som rozhodla venovať chorým a budem na sebe pracovať, aby som mohla pomáhať druhým. Tak mi prepáčte alebo aspoň skúste pochopiť, lebo každý z nás sa môže ocitnúť v podobnej situácii a určite hrdá na seba niesom. Všetkým posielam pozitívnu energiu. Buďte silní, nedajte sa zlomiť životom,“ dodala misska.

Fabušová otvorene o jazde
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.F.)

Viac o téme: Miroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu