Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nela Slováková ukázala mamu: FOTO Fanúšikovia v šoku.... To ako vyzerá?!

Nela Slováková Zobraziť galériu (4)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram NS)

PRAHA - To snáď ani nie je možné! Nelu Slovákovú, jednu z najznámejších českých influenceriek netreba nikomu predstavovať. Partnerka slovenského hokejistu Lukáša Kozáka aktuálne opäť odletela do zahraničia, no tentokrát nevycestovala na romantický výlet vo dvojici so svojím frajerom...

Nela zbalila kufre svojmu mlašiemu bratovi Neddymu a mame Jane. Spoločne si to v noci namierili na letisko a vyzarili za dobrodružstvom. Trojica sa aktuálne nachádza v Paríži a podľa toho, čo Slováková odpisovala fanúšikom, následne majú namierené do horúceho Mexica. Ako to už pri českej influencerke býva, všetko starostlivo zaznamenáva a potom zverejňuje na svojom Instagrame. 

Galéria: Nela Slováková
No a práve tam pridala aj spoločnú fotku z letiska. Rodinný záber spustil hotovú lavínu. Nela totiž po dlhšej dobe ukázala svoju mamu. Tá vďaka mladistvému výzoru a skvelej postavičke pôsobí skôr ako jej staršia sestra. A Slovákovej priaznivci pani Janu zahrnuli lichôtkami. Vyzerá totiž stále lepšie a lepšie. 

Nela Slováková odletela na rodinnú dovolenku
Zobraziť galériu (4)
Nela Slováková odletela na rodinnú dovolenku  (Zdroj: Instagram N.S.)

„Tvoja mamka vôbec nestarne? To snáď ani nie je možné," „Tá vaša mama vyzerá dokonale a na svoj vek až neuveriteľne," či „Naozaj ste ako sestry," zasypali Nelu na jej Instagrame fanúšikovia a takýchto komentárov sa pod fotkou vyskytlo obrovské množstov. Nuž a treba uznať, že je to pravda. Česká kráska môže byť na maminu právom pyšná!

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu