Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Slovenské celebrity na PREDAJ: Video od Evelyn za 600 eur, Vittek vám zablahoželá za 1000-ku!

Stránka ponúka video odkazy od známych Slovákov. Blahoželanie od Evelyn stojí napríklad 600 eur. Zobraziť galériu (9)
Stránka ponúka video odkazy od známych Slovákov. Blahoželanie od Evelyn stojí napríklad 600 eur. (Zdroj: promino.sk)

BRATISLAVA - U našich západných susedov sa aktuálne intenzívne hovorí o stránke, ktorá ponúkala audio- a videopozdravy od českých celebrít. Podobná stránka však existuje aj u nás. Ceny za blahoželanie od slovenskej osobnosti sa však pohybujú v úplne iných výškach. Moderátorka Eva Evelyn Kramerová (30) vám nahrá video za 600 eur a futbalista Róbert Vittek (38) za astronomických 1000 eur!


Škandalózny biznis Martina Dejdara s celebritami: Herec vysvetlil, ako to celé bolo... Utopil v tom 100 tisíc!


V uplynulých dňoch sme na Topkách písali o projekte Martina Dejdara, ktorý plánoval predávať pozdravy od českých celebrít. Nápad to bol dobrý, háčikom však bolo, že mnohé zo zainteresovaných hviezd o svojej účasti v ňom vôbec netušili. Dozvedeli sa to až takmer po mesiaci od spustenia. Keď sa začali ozývať prví nespokojní prominenti, herec e-shop vymazal. 

Martin Dejdar stránku po prvých problémoch vymazal.
Zobraziť galériu (9)
Martin Dejdar stránku po prvých problémoch vymazal.  (Zdroj: wish4you.cz)

Podobná stránka existuje aj na Slovensku. No v tomto prípade celebrity o všetkom vedia... Na rozdiel od českej verzie si na tej našej nemôžete vyberať, či chcete len lacnejší audiopozdrav alebo si priplatíte za videoverziu. V ponuke je len jedna možnosť. A ceny sa pohybujú v iných výškach ako na Dejdarovom portáli. Tam začínali sumy na 1500 českých korunách, čo je v prepočte 56 eur. 

Ceny na Dejdarovej stránke sa začínali na 1500 českých korunách. No napríklad audio pozdrav Mariána Čekovského sa predával za 2000 korún.
Zobraziť galériu (9)
Ceny na Dejdarovej stránke sa začínali na 1500 českých korunách. No napríklad audio pozdrav Mariána Čekovského sa predával za 2000 korún.  (Zdroj: wish4you.cz)

No ak chcete darovať blahoželanie od slovenskej celebrity, budete si musieť priplatiť. A podstatne viac! Najlacnejší pozdrav vychádza na 150 eur, za túto cenu však nájdete v ponuke viacero známych Slovákov. Za všetky spomeňme moderátorku Zuzanu Belohorcovú, motocyklového pretekára Ivana Jakeša, herca Juraja Baču, hospodára Martina z Farmy.

Kvôli blahoželaniu od moderátorky tejto reality šou by ste však museli siahnuť oveľa hlbšie do vrecka. Eva Evelyn Kramerová vám totiž video nahrá za astronomických 600 eur. A to zďaleka nie je najvyššia cifra na prominentnom e-shope. Ešte drahší je futbalista Róbert Vittek, ktorý si za blahoželanie účtuje rovných 1000 eur. 

Video odkaz od Evelyn vyjde na 600 eur.
Zobraziť galériu (9)
Video odkaz od Evelyn vyjde na 600 eur.  (Zdroj: promino.sk)

Blahoželanie od Róberta Vitteka stojí 1000 eur.
Zobraziť galériu (9)
Blahoželanie od Róberta Vitteka stojí 1000 eur.  (Zdroj: promino.sk)

Keď si vyberiete celebritu, na stránke už len vypíšete objednávku. Zadáte svoje meno, ale aj meno toho, komu má byť blahoželanie adresované. Špecifikovať musíte tiež udalosť, ku ktorej sa gratuluje a aby bol pozdrav ešte osobnejší, môžete pridať ďalšie detaily o obdarovanej osobe. Potom už len stačí zaplatiť sumu a v termíne od 7 do 14 dní dostanete svoje video. 

V ponuke je viacero slovenských celebrít. Odkaz od väčšiny z nich stojí 150 eur.
Zobraziť galériu (9)
V ponuke je viacero slovenských celebrít. Odkaz od väčšiny z nich stojí 150 eur.  (Zdroj: promino.sk)

Viac o téme: Róbert VittekEva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu