Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Škandalózny biznis Martina Dejdara s celebritami: Herec vysvetlil, ako to celé bolo… Utopil v tom 100 tisíc!

Okolo biznisu Martina Dejdara vznikol v týchto dňoch veľký rozruch. Zobraziť galériu (5)
Okolo biznisu Martina Dejdara vznikol v týchto dňoch veľký rozruch. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Včera sme na Topkách informovali o kauze, ktorá sa aktuálne rieši u našich západných susedov. Martin Dejdar (55) založil stránku, na ktorej ponúkal audio- a videopozdravy českých celebrít za peniaze. Mnohé z nich však o ničom ani len netušili. Herec teraz vysvetlil, ako to celé bolo... A vyšlo ho to poriadne draho!


ŠKANDÁL u Čechov: Celebrity vytočené, Dejdar ich predával za tisíce korún... Vôbec o tom nevedeli!


Stránka wish4you.cz, ktorá ponúkala audio- a videopozdravy od slávnych Čechov, už dnes neexistuje, no fungovala takmer mesiac. Založená bola presne 10. októbra a po prvom probléme ju Dejdar hneď stiahol. O druhej ráno. Ozval sa totiž youtuber Karel Kovář alias Kovy, ktorý na stránke tiež figuroval, hoci ho na spoluprácu nikto neoslovil. 

Stránka fungovala necelý mesiac.
Zobraziť galériu (5)
Stránka fungovala necelý mesiac.  (Zdroj: wish4you.cz)

„V živote som o tej stránke nepočul. Pozdravy posielam vždy bezplatne. Mám veľa iných spôsobov, ako si zarobiť peniaze, toto rozhodne nie je jeden z nich,“ povedal Kovy a s otázkami sa následne obrátil priamo na Dejdara. Ten sa youtuberovi ospravedlnil a vysvetlil, ako to so stránkou naozaj bolo. Vraj išlo o chybnú verziu. 

Omylom sa vraj spustila tá, v ktorej boli uvedené aj mená tých osobností, ktoré síce chcel osloviť, no ešte tak neurobil. Tak to malo byť aj v prípade herca Jiřího Lábusa. Dejdarov dobrý kamarát bol po zistení, že sa nachádza na stránke, ktorá si za pozdravy účtuje viac ako 1500 korún, vytočený. Ťažké srdce má však aj Dejdar...

Na stránke bol uvedený aj Marián Čekovský. Jeho audio pozdrav stál 2000 korún, video 5000 a spevácke vystúpenie 6750.
Zobraziť galériu (5)
Na stránke bol uvedený aj Marián Čekovský. Jeho audio pozdrav stál 2000 korún, video 5000 a spevácke vystúpenie 6750.  (Zdroj: wish4you.cz)

Na Nikol Štíbrovú, ktorá na rozporuplný biznis hereckého kolegu upozornila na sociálnej sieti Instagram. „Keď ľudia ako napríklad Nikola Štíbrová a jej podobné stvorenia majú tú odvahu mňa a ostatné skutočné osobnosti, ktoré desiatky rokov tvrdo pracujú, verejne zahanbovať a urážať, nemá zmysel sa o niečo snažiť,“ napísal umelec. 

Aj preto sa rozhodol pomerne novú stránku zmazať. Do projektu pritom podľa vlastných slov investoval 100 tisíc korún. „Na sociálnych sieťach bolo zverejnené moje súkromné telefónne číslo, aby ste mi volali, písali, nadávali mi a ponižovali ma,“ šokuje Dejdar, ktorý vysvetlil, že na eshope zarábať nechcel. „Tie peniaze neboli pre mňa! Prisahám na svoju vlastnú česť, že som nikoho nepodviedol, nič zlé som neurobil a tým to pre mňa končí,“ obhajoval sa Dejdar. 

Po tom, čo sa ozval český youtuber Karel Kovář alias Kovy, Martin Dejdar stránku zmazal.
Zobraziť galériu (5)
Po tom, čo sa ozval český youtuber Karel Kovář alias Kovy, Martin Dejdar stránku zmazal.  (Zdroj: Instagram Kovy)

Viac o téme: Martin Dejdar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu