Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brutálne erotická Evelyn: FOTO Pri tyči len v sexi prádle a s roztiahnutými nohami!

Brutálne erotická Evelyn! Zobraziť galériu (4)
Brutálne erotická Evelyn! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, tak pri tomto pohľade mnohým padne sánka! Moderátorka a komička Eva Evelyn Kramerová už dlhšie aktívne maká na fit postavičke a za svoje krivky sa rozhodne nehanbí. Po odvážny záberoch v plavkách však tentoraz prišlo čosi ešte pikantnejšie!

Evelyn sa netají tým, že už nejaký čas sa aktívne venuje čoraz populárnejšiemu pool dance - teda tancu okolo tyče, ktorý vyzerá mimoriadne elegantne a žensky, no je aj poriadne náročný. Tomuto koníčku prepadli aj mnohé ďalšie známe ženy, na Slovensku napríklad aj Silvia Kucherenko, ktorá na svojom profile zverejnila niekoľko mimoriadne odvážnych záberov. 

Galéria: Eva Evelyn Kramerová

Brutálne erotická Evelyn: FOTO
Zobraziť galériu (4)

No a niečo obdobné má na svojom konte momentálne aj Evelyn. Tá sa na svojom Instagrame pochválila fotkou z tréningu. A ako to už pri tejto zábavke býva, rovnako ako ďalšie ženy, i ona mala na sebe len krátke nohavičky a tesný top. A aby toho nebolo málo, na jednej zo snímok, ktoré na sociálnej sieti zazdieľala, si strúhla aj poriadne odvážnu pózu - na fotografii jej vykúka zadok a poriadne sexi pôsôbia aj na široko roztiahnuté nohy. Nuž, pri tomto pohľade si zrejme nejeden muž poriadne zaslintá!

Brutálne erotická Evelyn: FOTO
Zobraziť galériu (4)

 

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu