Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pozitívnu partnerku Karlosa Vémolu ničí koronavírus: FOTO Bože, veď to už ani nie je ona!

Je úplne zničená! Zobraziť galériu (4)
Je úplne zničená! (Zdroj: Instagram L.Č.)

PRAHA - Uplynuli len dva dni odvtedy, čo zápasník Karlos Vémola (35) oznámil, že bol pozitívne testovaný na koronavírus. Hoci sa tomu snažil zabrániť, túto pliagu od neho chytila i jeho partnerka Lela Ceterová (30) a ich 8-mesačná dcérka Lili...

Karlos pre portál isport.cz priznal, že on sám má ťažký priebeh ochorenia. „Bohužiaľ, len čo sa mi začalo koleno dávať dokopy, tak na mňa vliezlo to svinstvo korona. A dosť ma to skolilo, mám ťažký priebeh, horúčky,” povedal Vémola a zároveň priznal,  že lepšie na tom nie je ani jeho dcérka. „Má naozaj silnú horúčku, štyridsiatky teploty,” dodal Karlos.

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola
Podstatne ľahší priebeh mala podľa jeho slov Lela, ktorá na tom vraj bola z celej rodiny najlepšie.  „Mňa zatiaľ bolí len hrdlo a hlava. Lilinka má vysoké teploty. Ak by sa jej stav nezlepšil, tak musíme ísť do nemocnice Bulovka,” napísala včera na svoj Instagram blondínka. Lenže aktuálne to tak ružovo vôbec nevyzerá. Hoci stále tvrdí, že u nej pretrvávajú rovnaké symptómy, ku ktorým sa pridal kašeľ, vidno, že ju celá situácia úplne ničí.

Okrem toho, že má celá rodina zdravotné ťažkosti, Vémolova partnerka sa musí starať o malú dcérku, ktorá má naozaj vysoké horúčky. No a ochorenie a s ním súvisiaca situácia doma sa na Lele, samozrejme, odzrkadlili. Na najnovších fotografiách chýba jej zvyčajný úsmev, namiesto energie z nej vyžaruje únava a pôsobí absolútne strhane. Snáď sa teda ich stav čoskoro obráti k lepšiemu, celej rodine prajeme skoré uzdravenie!

Lela vyzerá mimoriadne unavene a strhane
Zobraziť galériu (4)
Lela vyzerá mimoriadne unavene a strhane  (Zdroj: Instagram L.Č.)
Aj napriek tomu, že ona sama je chorá, všetku energiu venuje svojej dcérke
Zobraziť galériu (4)
Aj napriek tomu, že ona sama je chorá, všetku energiu venuje svojej dcérke  (Zdroj: Instagram L.Č.)

Viac o téme: KoronavírusLela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu