Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi misska to stihla len tak-tak: Praskla jej plodová voda... Skoro porodila na večierku!

Kateřina Lébr začala rodiť len hodinu po tom, čo sa vrátila z večierka. Zobraziť galériu (6)
Kateřina Lébr začala rodiť len hodinu po tom, čo sa vrátila z večierka. (Zdroj: Instagram K.L.)

PRAHA - Bývalá finalistka Českej Miss a playmate Kateřina Lébr, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala ešte pod priezviskom Šonková (33), prežíva najšťastnejšie chvíle svojho života. Stala sa totiž mamou malého Timoteja. Takmer však porodila priamo na večierku - plodová voda jej praskla len hodinu po príchode domov!

Hostia istého večierka v Prahe by mali o zábavu postarané - stačilo by, keby niekdajšia finalistka Českej Miss Kateřina Lébr odišla domov o hodinu neskôr. „To si tak jeden deň idete na akciu, kde si z vás robia srandičky, že vám praskne voda. Vy z toho máte tiež srandu a po hodine, čo z akcie odídete, sa stane čo?“ napísala k príspevku v sobotu ráno misska.

Plavovláske skutočne praskla voda a začala rodiť. „A už sa išlo do pôrodnice na Bulovke,“ popísala blondínka moment, na ktorý bude už do smrti spomínať. „Pekne si to, šikulka, načasoval. Tak ťa tu vítam, chlapček. Predstavujem vám nášho ‚prďolu‘ Timoteja Lébra, ktorý sa narodil dnes v nedeľu o 00:50,“ pochválila sa fotkou synčeka Katka. 

„Bude to nočný živel po maminke. Dával si na čas a keďže to nebol žiadny trpaslík (nemá po kom), dal maminke pekne zabrať, ale už je to za nami a náš spoločný život pred nami,“ dodala kráska. Tomu, že to nebol ľahký pôrod, nasvedčuje aj jej krvavá ruka na fotke. V každom prípade všetko dobre dopadlo a my čerstvej mamičke gratulujeme!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To si tak jeden den jedete na akci, kde si z vás dělají srandičky že vám praskne voda.Vy z toho máte také bžundu a po hodině co z té akce odjedete se stane co?? A už se jelo do porodnice na Bulovku. Pěkně si to šikulka načasoval.Tak tě tu vítám chlapečku. Představuji vám našeho prďolu Timoteje Lébra, který se narodil dnes v 00:50 Bude to noční živel po mamince:) Dával si na čas a jelikož to nebyl žádný zakrslík( nemá po kom) dal mamince pěkně zabrat, ale už je to za námi a náš společný život před námi. Pokračování příště Mamča je K.O a moc jí to teď nemyslí:) Laska #mujsyn #rodina #pregnantphoto #myson #newborn #bulovka #porodnicebulovka #newbaby #timík #porod #maminka

Príspevok, ktorý zdieľa Kačka Lébr (@kacka_sonkova),

 

Viac o téme: Česká MissKateřina Lébr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu