Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tajné zábery Haasovej rok po rozvode: Intímnosti v náručí iného muža!

Zuzana Haasová po rozvode nezaháľa. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Haasová po rozvode nezaháľa. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zuzana Haasová (39) si minulý rok prešla náročným obdobím. S manželom Martinom Kostkom sa rozviedla a musela sa vysťahovať aj z ich spoločného domu. Ako to však pri umelcoch býva zvykom - najhoršie životné skúsenosti sú pre nich najväčšou inšpiráciou. A tak sa k nám dostali tajné zábery, na ktorých je herečka už v náručí iného muža!

Nejde však o paparazzi zábery z blondínkinej spálne, ale... Dostali sa k nám fotky z natáčania jej nového videoklipu. V tom, oblečená v slušivej červenej róbe sa túli k sympatickému mladému mužovi v obleku. „Klip je k mojej skladbe, ku ktorej som napísala text a nahrala ju moja The Susie Haas Band,“ prezradila nám Haasová.

„Text je nadčasový a každý sa v ňom nájde, aj názov je, dá sa povedať, neustále použiteľný, ale niekedy sa na tie slová zabúda: ‚Prepáč mi‘ je niekedy povedať ťažké, a preto som to za niektorých povedala pesničkou a teraz už aj klipom,“ povedala Zuzana, ktorej klip vyrábala produkcia, ktorá má na svojom konte viacero známych pesničiek. 

Zuzana Haasová sa v novom videoklipe túli k sympatickému Martinovi.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Haasová sa v novom videoklipe túli k sympatickému Martinovi.  (Zdroj: Vlado Anjel)

„Ďakujem ‚princovi’ Martinovi, ktorý mi zahral môjho pomyselného chlapa, ktorému to spievam. Chystám ďalšie autorské CD s mojimi textami z mojej knihy ‚Ďakujem mojim múzom‘ (múzom, nie mužom). Bude to pecka. Konečne bol na to čas cez karanténu,“ dodala Haasová. 

Zuzana Haasová ide vydať ďalšie autorské CD.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Haasová ide vydať ďalšie autorské CD.  (Zdroj: Vlado Anjel)

K zloženiu novej piesne Zuzanu bez pochýb inšpirovalo aj náročné životné obdobie, ktorým si minulý rok musela prejsť. Nielen, že sa po necelých troch rokoch manželstva rozviedla, ešte aj prišla o domček, ktorý roky s exmanželom budovala. 

Ani jej odchodom sa však nepríjemná skúsenosť s bývalým neuzavrela. Hoci ju pripravil o strechu nad hlavou, ešte na ňu podal aj trestné oznámenie, že si z domu zobrala veci, ktoré jej nepatrili. No snáď sú v tejto chvíli už všetci veci doriešené a plavovláska konečne našla svoj pokoj.

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu