Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ivan Tásler riadne prestrelil: Spŕška vulgarizmov v priamom prenose JOJ-ky... Produkcia nech ide do p*če!

Ivan Tásler si servítku pred ústa nedal. Zobraziť galériu (5)
Ivan Tásler si servítku pred ústa nedal. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Tak toto poriadne prestrelil. Ivan Tásler (40) bol v piatok piateho júna hosťom v jojkárskej relácii Ranné noviny, ktoré sa vysielajú naživo. Počas živých prenosov sa môže stať, že časový harmonogram sa trochu posunie a to sa zrejme stalo aj v spomínanej relácie. Spevák tak musel 20 minút čakať, čo mu nebolo po vôli a spustil spŕšku vulgarizmov.

Televízia JOJ počas pracovného týždňa vysiela v skorých hodinách reláciu Ranné noviny. Tá ide naživo a okrem spravodajských blokov v nej moderátori vítajú aj hostí. V piatok si pozvali lídra kapely IMT Smile Ivana Táslera, no to sa im vypomstilo. Spevák totiž musel pár minút počkať na svoj vstup a to sa mu nepáčilo tak, že si nedal servítku pred ústa a začal zúriť.

Ivan Tásler sa poriadne rozčúlil a v živom vysielaní padla spŕška vulgarizmov.
Zobraziť galériu (5)
Ivan Tásler sa poriadne rozčúlil a v živom vysielaní padla spŕška vulgarizmov.  (Zdroj: Vlado Anjel)

K situácii došlo v čase, keď športová moderátorka hlásila správy a jej komentár bol sprevádzaný zákulisným vulgárnym výlevom Táslera. Diváci sa tak zrejme viac sústredili na to, čo sa ozýva z pozadia. „Však som tu mohol prísť o ôsmej. Čo vám j*ebe úplne? Na čo som tu prišiel? Nech ide do p*če celá produkcia,“ navážal sa do televízie rodák z Prešova, čo počulo celé Slovensko.

Lídra obľúbenej skupiny nahnevalo to, že musel skutočne len niekoľko minút počkať v zákulisí, kým sa posadí pred kameru. Dokonca chcel ísť rovno za niekým, zrejme z výrobného tímu. „Načo som tam stál jak k*kot 20 minút?“ rozčuľoval sa. Je zrejmé, že si neuvedomil, že ho môže byť vo vysielaní počuť, inak by si snáď dal väčší pozor na jazyk. No mohol rátať s tým, že v živom vysielaní sa niekedy veci zvyknú poposúvať.

Tásler nadáva v živom prenose (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: TV JOJIvan TáslerRanné noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu