Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Viki Ráková sa pochválila synmi a manželom: PRVÉ foto celej rodiny!

Viki Ráková Zobraziť galériu (6)
Viki Ráková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Obľúbená slovenská herečka Viki Ráková (39) sa v súkromí teší z krásnej rodiny. V sitkome Susedia má jej postava už dospelého syna a po dlhých rokoch sa im so seriálovým manželom podarilo druhé. V skutočnom svete má brunetka dvoch krásnych malých synčekov a milujúceho partnera. A hoci je v postovaní rodinných fotiek striedma, teraz sa konečne pochválila celou rodinou.

Seriál Susedia sa stal medzi divákmi obľúbeným už v jeho začiatkoch, a tak sa do merítka obľúbenosti dostala aj herečka Viki Ráková. Veď kto by si neprivlastnil jej slovensko-maďarské výrazy. Predstaviteľka Ildikó však v skutočnom svete ovláda slovenčinu bez problémov, no niečo má so svojou postavou predsa len spoločné. Je dvojnásobnou mamou.

V januári 2015 sa narodil herečke a jej partnerovi Róbertovi synček Bendegúz a v septembri minulého roka pribudol k chlapčekovi braček Benjamín. Viki je na sociálnych sieťach celkom aktívna a sem-tam poteší svojich fanúšikov aj záberom synčekov. Tentoraz však „zašla ešte ďalej“. Brunetka zverejnila fotografiu, na ktorej je nielen ona so svojimi rozkošnými ratolesťami, ale aj s partnerom. Je to vôbec prvý raz, čo sa pochválila fotografiou celej svojej krásnej rodinky.

Viki Ráková sa pochválila svojimi milovanými chlapmi.
Zobraziť galériu (6)
Viki Ráková sa pochválila svojimi milovanými chlapmi.  (Zdroj: Instagram V.R.)

Viac o téme: Viki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu