Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

KoronaŠikana Michala Davida: Vrátil sa z dovolenky, Česi ho takmer zlynčovali... Ani ťa nemali pustiť domov!

Michal David Zobraziť galériu (2)
Michal David (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - V týchto dňoch sa verejnosť delí na dva tábory. Kým jeden si z opatrení ťažkú hlavu nerobí a pokojne sa premáva kade-tade, akoby sa nič nedialo, druhý berie situáciu okolo koronavírusu veľmi vážne. Zrejme práve členovia tohto tímu sa pustili do speváka Michala Davida, ktorý si v marci užíval dovolenku na Tenerife. A teraz spevák konečne zareagoval!

Po prepuknutí koronavírusu David plánoval prečkať túto situáciu vo svojej vile na Tenerife, napokon si to však s rodinou rozmysleli a ešte v polovici marca sa vrátili späť domov. Podarilo sa im dostať do jedného z lietadiel smerujúcich do Prahy a nasledujúcich 14 dní poctivo strávili v domácej karanténe. Jeho návrat však vyvolal obrovský rozruch a ľudia mu uštedrili neskutočnú nálož naštvaných odkazov.

Galéria: Michal David
Spevákovi vyčítali, že mal zostať na ostrove a svojím konaním ohrozil českú verejnosť. Aj dnes sa nájdu takí, ktorí sa cez jeho pobyt nedokážu preniesť a myslia si, že odchodom do zahraničia zbytočne riskoval a jeho vycestovanie i návrat boli maximálne nebezpečné. Dokonca si myslia, že ho nemali pustiť späť domov. Spevák sa k týmto komentárom doteraz nevyjadroval, počas rozhovoru pre český portál expres.cz mu to však nedalo a k verejnému lynču zaujal rázny postoj. 

Michal David sa kvôli dovolenke na Tenerife dočkal poriadne drsnej kritiky.
Zobraziť galériu (2)
Michal David sa kvôli dovolenke na Tenerife dočkal poriadne drsnej kritiky.

„Ježišmária, my sme sa vrátili včas do karantény a normálne sme boli štrnásť dní v karanténe. Takže ľudia z toho urobili strašnú bublinu a nafúkli to, ako tu nakazím veľa ľudí. V tej dobe to na Tenerife ešte nebolo. Ľudia odtiaľ odchádzali až týždeň nato, až keď sa to tam začalo nejako prejavovať. Takže sme nikoho ohroziť nemohli. Karanténou sme prešli a nič sa nestalo,” uzavrel David nepríjemnú kauzu v rozhovore pre spomínaný portál. 

Viac o téme: Michal DavidKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu