Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šok! Miriam Kalisová oznámila ROZCHOD: Tento vzťah bol môj najväčší životný omyl!

Miriam Kalisová na sociálnej sieti otvorene priznala, že jej posledný vzťah bol životným omylom. Zobraziť galériu (2)
Miriam Kalisová na sociálnej sieti otvorene priznala, že jej posledný vzťah bol životným omylom. (Zdroj: Instagram M.K.)

BRATISLAVA - Ešte donedávna sa markizáčka Miriam Kalisová (35) usmievala a fotky, ktoré pridávala na sociálne siete doslova sršali láskou. Svojho posledného vyvoleného však na sociálnych sieťach príliš neprezentovala. A už ani nebude... Sympatická plavovláska totiž oznámila rozchod. Svoj posledný vzťah dokonca označila za najväčší životný omyl!

Po rozchode s manželom Martinom Šmahelom, s ktorým má dcérku Miu, sa Miriam Kalisovej v láske veľmi nedarí. Istý čas tvorila pár s bývalým hokejistom Dušanom Pašekom a keď to skončilo aj s ním, do jej života vstúpil muž, ktorého identitu na sociálnych sieťach príliš neprezentovala. Neskôr sa však prevalilo že jej novým partnerom je Michal Menkyna.

Galéria: Miriam Kalisová

Hoci posledné mesiace moderátorka žiarila šťastím a vyzeralo to tak, že konečne našla muža svojho života, dnes prekvapila otvoreným priznaním, že je opäť sama. O svojom poslednom vzťahu sa rozpísala tak otvorene, že ho dokonca označila za svoju najväčšiu životnú chybu.

„Každý človek si aspoň raz v živote musí prežiť najväčší omyl svojho života. Tým mojím bol môj posledný vzťah. Ďakujem Bohu za túto skúsenosť, ale myslím si, že už stačilo. Poučená som dosť. Na celý zvyšok života. Neviem síce, čím som si toto zaslúžila, ale som presvedčená, že už naozaj stačilo,“ napísala úprimne Kalisová.

Čo jej neznámy muž spôsobil, nekonkretizovala, no z jej slov je zjavné, že urobil niečo, čo moderátorku veľmi ranilo. Prajeme jej teda veľa síl a nech ten budúci bude už skutočne ten pán pravý!

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu