Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ťažké chvíle markizáckej superstaristky: Trápila sa vyše roka, musela pod nôž... Hrozba rakoviny!

Veronika Stýblová Zobraziť galériu (6)
Veronika Stýblová

PRAHA – Tak toto si nepredstavovala ani v najhoršom sne. Už pred časom svojim fanúšikom prezradila Veronika Stýblová (25), že má náročné obdobie a zasiahla ju osudová rana z nebies. Viac však povedať nechcela. Medzitým sa hlásila na sociálnej sieti z nemocnice po prebratí z narkózy. Teraz konečne priznala farbu a vysvetlila, čo bolo vo veci. Speváčke hrozila rakovina!

Veroniku Stýblovú si môžu diváci pamätať ešte zo speváckej šou Superstar. Odvtedy pretieklo riekami veľa vody a sympatická dievčina vyrástla, schudla a je z nej vydatá pani. Svojich fanúšikov teší melodickým hlasom a sem-tam sa s nimi podelí aj o čo-to zo svojho súkromia.

Koncom februára napísala speváčka záhadný odkaz k fotografii na sociálnej sieti „Nikdy by mi nenapadlo, že jedného dňa príde veľká, osudová rana z nebies, ktorá zničí všetko to, v čo človek veril. Nikdy som si nemyslela, že by to mohlo postretnúť práve mňa,“ napísala a mnohí si ihneď mysleli, či jej nestroskotalo manželstvo.

Galéria: Veronika Stýblová

To však Veronika vylúčila s tým, že práve manžel je jej najväčšou oporou. Neskôr pridala na Instagram príbehy, v ktorých leží v nemocnici a je po narkóze. „Už som sa prebudila po narkóze. Hlásim, že to bolí, ale som tu s vami,“ prekvapila všetkých svojím pobytom na lôžku. Z toho bolo nad slnko jasnejšie, že Veronika podstúpila operáciu, no stále držala akéhosi bobríka mlčanlivosti. Až doteraz.

Veronika Stýblová koncom februára vydesila svojich fanúšikov.
Zobraziť galériu (6)
Veronika Stýblová koncom februára vydesila svojich fanúšikov.  (Zdroj: Instagram V.S.)

Na sociálnu sieť pridala čiernobielu fotografiu a v popise sa vyjadrila k aktuálnej situácii, ktorá vládne nielen u nás, ale aj v Českej republike, kde žije. Rovnako ako tu, aj u nich mnohí umelci nevystupujú pre nariadené opatrenia. Napokon sa rozhodla prezradiť aj to, čo ju priviedlo na nemocničné lôžko. „Myslím, že vám s pokojným srdcom môžem povedať, o čo ide, pretože si myslím, že sa nie je za čo hanbiť! Už nejaký rok som sa liečila s problémami spojenými s krčkom maternice. Veľakrát mi boli odobrané poškodené časti, vyskúšala som, čo sa dalo, ale tentokrát sa to vrátilo v drsnej podobe,“ prezradila sympatická Češka.

Ako ďalej tvrdí, kvôli genetickej mutácii u nej došlo ťažkej dysplázii krčka a museli jej ho takmer celý odobrať, aby z toho nevznikla napokon rakovina. „Pevne verím, že do budúcna budeme mať s manželom bábätko, aj keď to možno nebude také jednoduché. Ďakujem za podporu a prajem si len to, aby sme tieto zlé časy všetci zvládli,“ napísala Veronika, ktorá je už v pohodlí svojho domova.

Veronika Stýblová vyšla s pravdou von a prezradila fanúšikom, prečo bola v nemocnici.
Zobraziť galériu (6)
Veronika Stýblová vyšla s pravdou von a prezradila fanúšikom, prečo bola v nemocnici.  (Zdroj: Instagram V.S.)

Čo je dysplázia krčka maternice?

Dysplázia predstavuje abnormálne bunky krčka maternice v jeho výstelke, ktoré zmenili svoj vzhľad. Poznáme pritom tri stupne – ľahká, stredná a ťažká cervikálna intraepitelová neoplázia, pričom termín neoplázia predstavuje abnormálny rast buniek. Intraepitelová znamená, že ide o vrstvu buniek, ktoré tvoria povrch krčka maternice. O čím vyšší stupeň ide, tým väčšie je riziko vzniku rakoviny krčka maternice. Vznik takejto rakoviny z abnormálnych zmien buniek krčka trvá obvykle niekoľko rokov, avšak sú aj prípady, kedy sa objaví už v priebehu roka. Dyspláziu môže spôsobiť napríklad infekcia či zápal, ale i niektoré typy ľudského papilloma vírusu (HPV). (zdroj: alphamedical.sk)

Viac o téme: Veroniky Stýblová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu