Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácka SuperStar prekvapuje: Synček sa narodil s vadou... FOTO dala na internet!

Veronika Stýblová Zobraziť galériu (8)
Veronika Stýblová (Zdroj: Instagram V.S.)

PRAHA - Nie je tajomstvom, že tehotenstvo Veroniky Stýblovej (26), ktorá sa zviditeľnila napríklad aj v speváckej šou SuperStar, bolo hotovým zázrakom. Viackrát sa jej totiž vrátili problémy spojené s krčkom maternice a speváčka sa obávala, či vôbec bude môcť mať vlastné dieťatko. Pred pár dňami porodila synčeka, ktorému spolu s manželom dali meno Sebastian. Aktuálne na Instagrame priznala, že chlapček sa narodil s menšou estetickou chybičkou.

Galéria: Veronika Stýblová

Veronika Stýblová, ktorá sa do povedomia Slovákov vryla účinkovaním v šou Česko Slovensko má talent, či SuperStar, alebo ako speváčka formácie Verona, si nedávno splnila sen o rodine. Spoločne s manželom Antoniom sa už pár dní radujú zo synčeka, ktorému dali meno Sebastian. 


Kvôli rakovine si myslela, že nikdy nebude mať dieťa: Stal sa zázrak… SuperStaristka porodila!


Speváčka priznala, že chlapček sa narodil v stanovený termín a pôrod prebehol pomerne hladko. „Bolo to niečo neskutočné. Rada na to myslím. Na konci totiž prišla tá najlepšia odmena,” povedala na margo veľkej chvíle Veronika. Tá sa prostredníctvom sociálnej siete Instagram delí s fanúšikmi o svoje dojmy, pocity, či synčekove fotky. 

Veronika Stýblová má doma takýto poklad.
Zobraziť galériu (8)
Veronika Stýblová má doma takýto poklad.  (Zdroj: Instagram)

Speváčka dokonca nemala problém priznať, že Sebastian sa narodil s menšou vadou. Na rukách i nohách má totiž zrastené po dva pršteky. „Nedokonalosť a predsa je dokonalý. Ako hovorím, je to naša rybka so všetkým, čo k tomu patrí,” poznamenala Veronika, ktorá narážala na to, že sa chlapček narodil v znamení Ryby. 

Veronika si je zrejme aj po rozhovoroch s lekármi vedomá, že nejde o žiadnu tragédiu. Pršteky sa totiž časom za pomoci plastickej chirurgie oddelia.

Veronika Stýblová priznala, že jej synček sa narodil s menšou vadou.
Zobraziť galériu (8)
Veronika Stýblová priznala, že jej synček sa narodil s menšou vadou.  (Zdroj: Instagram)

Oveľa väčšie trápenie prežíva iná známa Češka, a to modelka a moderátorka Veronika Kašáková. Jej synčekovi Matyášovi totiž diagnostikovali nezvyčajné ochorenie, ktoré nemožno liečiť. Viac čítajte TU.

Viac o téme: Veronika Stýblová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu