Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herec z Ordinácie (51) opäť mieri do chomúta: V pláne je svadba i deti!

Bude svadba do roka a do dňa? Zobraziť galériu (4)
Bude svadba do roka a do dňa? (Zdroj: pixabay)

PRAHA - O Českom hercovi Martinovi Zounarovi (52) by sa dalo povedať, že nemá šťastie v láske. On to však stále nevzdáva a po niekoľkých nevydarených vzťahoch opäť pokúša lásku. Svadbu a budúcnosť plánuje vo veľkom.

Hviezda českého seriálu Ordinácia v ružovej záhrade sa nedávno pochválila veľkou novinou. Martin Zounar totiž požiadal o ruku svoju partnerku Kateřinu (39). „Máme šťastie. Máme lásku,” napísal na sociálnej sieti herec a pridal aj ich spoločnú fotografiu, na ktorej ruku sympatickej psychologičky zdobí zásnubný prsteň.

Galéria: Herec Martin Zounar sa bude ženiť

 

Prezradil detaily

Pre český portál Aha! herec a moderátor teraz prezradil i detaily večera, kedy sa k vážnemu kroku odhodlal. „Kúpil som kovanie. Teda prsteň s kameňom,” vtipne reagoval Martin. „Mali sme super večeru a dobré prosecco, bola to bomba. Som rád, že na druhý deň bolo voľno,” spomínal a naznačil, že dvojica vážny životný krok zrejme poriadne oslávila.

Martin Zounar oznámil novinku na svojom Instagrame.
Zobraziť galériu (4)
Martin Zounar oznámil novinku na svojom Instagrame.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

A dnes už vo veľkom plánujú svadbu. Tá by sa podľa herca mohla udiať čo nevidieť. „Nepoviem vám kedy. Aj keď do roka a do dňa neznie zas tak úplne zle. Dal som sľub a niečo máme v pláne,” naznačil.

So svojou budúcou manželkou si dokonca mienia zadovážiť aj spoločného potomka. „Deti určite chceme. Je to to najkrajšie na svete. Na pohlaví nezáleží, čokoľvek živé,” zavtipkoval si herec, ktorý má s predchádzajúcou partnerkou Simonou Brdičkovou dcéru Klaudiu. Rovnako i Kateřina má z predchádzajúceho vzťahu dcéru Sofiu. Obe dievčatá dokonca chodia spolu do školy a výborne si rozumejú.

Martin Zounar a jeho partnerka Kateřina sa nebránia ani bábätku.
Zobraziť galériu (4)
Martin Zounar a jeho partnerka Kateřina sa nebránia ani bábätku.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

Martin Zounar má za sebou už niekoľko nevydarených vzťahov. Šťastie skúšal nájsť pri herečke Lucii Zedníčkovej (51), s ktorou chodil ešte počas študentských čias. Nevyšiel mu ani vzťah s Lenkou, s ktorou sa rozišiel po desiatich rokoch spoločného života. Hlavou napred skočil aj do ďalšieho vzťahu s producentkou Simonou Brdičkovou, aj tu však pohorel. Snáď mu to tentokrát konečne vyjde.

Sympatický herec dúfa, že konečne našiel tú pravú.
Zobraziť galériu (4)
Sympatický herec dúfa, že konečne našiel tú pravú.

Viac o téme: ZásnubyMartin Zounar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu