Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zásnuby bývalej hviezdičky Markízy: Áno povedala sexi pilotovi!

Povedala áno! Zobraziť galériu (5)
Povedala áno! (Zdroj: pixabay)

PRAHA - Konečne má dôvod na radosť, a to poriadne veľký! Po zdravotných problémoch, keď bojovala so vzácnym nádorovým ochorením, vypadali jej vlasy a musela podstúpiť náročnú operáciu, prišlo v jej živote jedno z tých najkrajších období. Finalistka Česko-Slovenskej Superstar 2009 sa bude vydávať!

Markéta je už 6 rokov zamilovaná do svojho partnera Reného, ktorý jej bol obrovskou oporou aj počas tých najťažších chvíľ. Ako sa zlé obdobie pomaly, ale isto utriaslo, zdá sa, že sa dvojica začala viac zamýšľať nad spoločnou budúcnosťou. A aktuálne krásna speváčka žiari viac, ako kedykoľvek predtým. Priateľ ju totiž požiadal o ruku a zo zásnubného prsteňa, ktorý už pyšne ukazuje, je viac ako jasné, že povedala áno. 

Galéria: Markéta Konvičková
Blondínka sa tak zrejme už onedlho onedlho stane nevestou poriadneho fešáka, ktorý sa živí ako pilot. „Dôležité je, aké máš životné priority a ako silné piliere staviaš. My ich budujeme s Rendom už šesť rokov a strašne sa teším, že budem môcť stráviť zvyšok života po tvojom boku,” napísala Markéta na svoj instagram pod fotografiu zásnubného prstienka na jej ruke. O niečo skúpejší na slová bol jej partner, ktorý k tomu istému záberu napísal iba jednoduché „áno", ktoré však bolo v tom momente tým najdôležitejším slovom. 

Z Markéty a Reného sa už čoskoro stanú manželia.
Zobraziť galériu (5)
Z Markéty a Reného sa už čoskoro stanú manželia.  (Zdroj: Instagram)

O svoje šťastie sa snúbenci podelili na Instagrame, kde zverejnili takúto fotografiu.
Zobraziť galériu (5)
O svoje šťastie sa snúbenci podelili na Instagrame, kde zverejnili takúto fotografiu.  (Zdroj: Instagram)

A, ako to už býva, romantická chvíľka nenechala chladnými ani množstvo tvárí z česko-slovenského šoubiznisu, ktoré snúbencov okamžite začali zahŕňať srdečnými gratuláciami, rovnako ako aj nadšení fanúšikovia Markéty. „Mám obrovskú radosť. Najviac,” napísala Monika Bagárová, ktorá patrí medzi najbližšie priateľky plavovlasej speváčky. My sa ku gratuláciám, samozrejme, taktiež pridávame a dvojici prajeme v spoločnom živote veľa šťastia a lásky. 

Viac o téme: Markéta Konvičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu