Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Česká herečka bez servítky: Správaš sa ako debil... Si TUČNÝ AKO PRASA!

Mahulena Bočanová Zobraziť galériu (4)
Mahulena Bočanová (Zdroj: CT)

PRAHA - Herec Martin Zounar vážil takmer 130 kíl, keď sa rozhodol so svojou nadváhou zatočiť. Súčasťou jeho motivácie boli aj slová jeho dlhoročnej kamarátky a kolegyne Mahuleny Bočanovej, ktorá si servítku pred ústa rozhodne nedávala.

Martin Zounar sa do chudnutia pustil v priebehu roka 2021. V marci ešte malo jeho brucho rozmer úctyhodného batohu. „Áno, ja som sa priznal k tomu, že teraz som, ako sa hovorí, tlstý, obézny. To nie je nadváha, že pár kíl,” povedal vtedy Zounar vo vysielaní na svojom instagramovom profile. O pár mesiacov už ale bolo vidno pokroky a nižšiu váhu si udržiava dodnes. 

Česká herečka bez servítky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MZ)

Martin Zounar na konci júna 2022
Zobraziť galériu (4)
Martin Zounar na konci júna 2022  (Zdroj: Instagram MZ)

Herec sa rozhodol o svojej ceste napísať knihu, ktorú nedávno už aj pokrstil. Krstnou mamou sa stala jeho kolegyňa Mahulena Bočanová, ktorá bola okrem manželky jeho ďalšou motiváciou. 

„Chrápal som ako prasa. Nemohol som spať a bol som strašne unavený. Kačka, moja žena, mi hovorila: Asi by bolo dobré, aby si zašiel k doktorovi, pretože to nie je normálne. Občas musela uprostred noci odísť inam, pretože sa pri mne nevyspala. A potom mi pomohla kamarátka Mahulena Bočanová,” prezradil Zounar. 

Mahulena Bočanová a Martin Zounar
Zobraziť galériu (4)
Mahulena Bočanová a Martin Zounar  (Zdroj: Tv Prima)

S brunetkou ho spája dlhoročné priateľstvo a sú k sebe naozaj úprimní. „Poznáme sa 35 rokov, sme celoživotní priatelia. Keď mi povedala: Správaš sa ako debil, Martin, vedel som, že debil som. A keď mi povedala: Si tučný ako prasa, tak som vedel, že to tak je,” vyhlásil herec. 

S Mahulenou aktuálne tvoria pár pred kamerami v seriáli Ordinaci v růžové zahradě a ako prezradil, už počúva úplne iné veci. „Som rád, že v tejto chvíli už od nej počujem: Martin, tebe to pristane, ty si kocúr!”

Viac o téme: Mahulena BočanováMartin Zounar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu