Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Syn (18) Kulyho z Desmodu televíznou hviezdou: Mieri do nového seriálu Markízy!

Syn Mária Kulyho Kollára mieri do nového markizáckeho seriálu. Zobraziť galériu (6)
Syn Mária Kulyho Kollára mieri do nového markizáckeho seriálu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Televízia Markíza dnes večer odštartuje na svojich obrazovkách nový seriál s názvom Červené pásky. A jednu z postáv si v novinke zahrá aj chlapec so známym menom - Mário Kollár mladší (18). Ide o potomka frontmana skupiny Desmod Mária Kulyho Kollára (48). Syn tak, zdá sa, ide v umeleckých šľapajach!

Ako je známe, Mário Kuly Kollár je otcom dvoch synov. Mladšieho Christiana má s aktuálnou manželkou Luciou a 18-ročného Mária s prvou ženou Danielou. No a práve starší z potomkov zdedil po svojom otcovi umelecké sklony. Študuje totiž dramatický odbor na konzervatóriu. 

Galéria: Mário Kuly Kollár

A už získal aj prvú príležitosť zahrať si pred televíznymi kamerami. Už dnes večer totiž Markíza štartuje vysielanie nového seriálu s názvom Červené pásky. Práve mladý Kuly si v ňom zahrá jednu z úloh. Televízia totiž v jeho škole robila konkurz a vybrali len Mária a jednu jeho spolužiačku.

„Mamina výskala od šťastia. Tá už pomaly otvárala šampanské doma. Veľmi sa tešila. Keď som to povedal otcovi, tak povedal, že to je výborné, že je na mňa hrdý a celkovo veľmi dobré ohlasy,“ prezradil Kollár mladší pre markiza.sk.


Aký otec, taký syn a hneď dvojnásobne: Kuly sa pochválil záberom synov!


Netají, že spočiatku mal pred kamerami obrovskú trému. „Najprv to bolo také, že som v novom prostredí, nikoho nepoznám, ale potom to už išlo samo,“ prezradil Mário, ktorý by bol rád, keby sa jeho herecká kariéra týmto naštartovala. Sám by sa rád videl napríklad v Oteckoch.

A aké má plány do budúcnosti? Vidí sa skôr v hudbe alebo v herectve? „Podľa mňa by som to v budúcnosti videl na obidvoje, že zároveň divadlo aj hudba. A aj keby to bolo ťažké, ale treba to vyskúšať,“ dodal mladý Kuly.

Viac o téme: Mário Kuly KollárMário Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu