Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská speváčka len v plavkách: Prsia narvané... Sima, nie sú ti malé?!

Sima Hegerová Zobraziť galériu (6)
Sima Hegerová (Zdroj: Instagram S.H.)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Je mladá, štíhla a úspešná. Slovenská speváčka Sima (23) má na svojom konte niekoľko skladieb, ktoré žerú najmä mladé baby. Môže sa pochváliť aj rôznymi spoluprácami. Teraz si dopriala zaslúžený oddych v exotike aj so svojím partnerom a pochválila sa záberom v plavkách, ale...

Každému ihneď udrú do očí dve veci. To, že je mladá speváčka sexi a môže sa pýšiť štíhlou postavičkou, vidí aj slepý. Preto si môže pokojne dovoliť bikiny a vystaviť tak svoje krivky na obdiv. Avšak! Čo sa vrchného dielu týka, chcelo by to o niečo väčší kúsok. Už na prvý pohľad má totiž Sima prsia v plavkách doslova narvané a to nepôsobí práve vkusne.

Isté totiž je, že rodáčka z Trnavy rozhodne nepatrí medzi ženy, ktoré by mali, ako sa hovorí, lentilky pod kobercom. Práve naopak, môže sa popýšiť ženskými krivkami, ktoré si však zaslúžia pohodlie a nie byť stlačené ako vo zveráku. Odhliadnuc od tohto detailu však Sima rozhodne nemá za čo hanbiť a mužské osadenstvo jej fanúšikov by zaiste privítalo viac takýchto záberov. 

O číslo väčší vrchný diel plaviek by Sime neublížil.
Zobraziť galériu (6)
O číslo väčší vrchný diel plaviek by Sime neublížil.  (Zdroj: Instagram S.H.)

Viac o téme: Sima Hegerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu