Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská speváčka zhodila šaty: Horúci pozdrav z Mexika!

Sima Zobraziť galériu (4)
Sima (Zdroj: Instagram S.H.)

MEXIKO - Má sa čím pochváliť! Reč je o slovenskej speváčke Simone Hegerovej (25), ktorá vystupuje pod umeleckým menom Sima. Kráska si v týchto dňoch užíva oddych v slnečnom Mexiku. Na svojich priaznivcov však nezabudla a poslala im poriadne provokatívny pozdrav.

Na dnešný deň pripadol tzv. Blue Monday, ktorý je považovaný za najdepresívnejší deň roka. Je ale dosť pravdepodobné, že speváčka Sima na melancholické nálady, či smútok nemá pomyslenie. Umelkyňa sa momentálne nachádza v Mexiku a pri pohľade na zábery z jej dovolenky nám dáte za pravdu, že mať "depku" na tomto mieste je priam nemožné.  

Sima zverejnila na svojom Instagrame zábery v metalických bikinách, ktoré dokonale zvýraznili jej krivky. Vhodne zvolená póza a zapletané vrkoče jej pridali na sexepíle. Nečudo, že fanúšikovia jej pod fotkami nechávajú pochvalné komentáre. 

FOTO: Speváčka Sima skrýva pod šatami výstavnú postavičku. 

„Úplná bohyňa! Odpadnem, aká si krásna!” znejú vybrané z komplimentov. Chlapi sa síce krivkami zvodnej blondínky môžu popýšiť, avšak musia si nechať zájsť chuť. Speváčka je šťastne zamilovaná. S hudobníkom Tomášom Gajlikom tvoria vydarený pár už sedem rokov.

FOTO: Speváčka Sima so svojím partnerom Tomášom. 

Viac o téme: SimaSimona Hegerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu