Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vdova po Gottovi tlak nezvládla: Útek do zahraničia!

Ivana Gottová údajne opustila Česko. Zobraziť galériu (5)
Ivana Gottová údajne opustila Česko. (Zdroj: Instagram K.G.)

PRAHA - Odkedy svetom otriasla smutná správa o smrti Karla Gotta (+80), verejnosť aj médiá upriamili všetky pohľady k vile, kde najúspešnejší český spevák býval so svojou manželkou Ivanou a ich dcérami. Zronená vdova však údajne domov včera opustila.

I keď Karel Gott už dlhší čas bojoval so zdravotnými problémami, včerajšia správa o jeho skone zaskočila nielen jeho blízkych, ale aj širokú verejnosť. Od rána internet, ale aj tlač a televíziu zaplavujú odkazy, na maestra si spomínajú fanúšikovia i kolegovia z brandže, ktorí mali možnosť speváka osobne poznať či sa s ním čo i len raz stretnúť. Pred domom na pražskej Bertramke sa schádzajú ľudia, ktorí si chcú uctiť zosnulého maestra. Pred bránou pribúdajú sviečky.


Pri dome, v ktorom zomrel Karel Gott, sa zhromažďujú davy: Ľudia si ho uctievajú aj v Bratislave


I keď ide o krásne gesto, je pochopiteľné, že na Karlovu manželku Ivanu je to priveľa. Podľa informácií českej televízie Nova vdova údajne zobrala dcéry Charlotte Ellu a Nelly Sofiu a spoločne sa vydali nájsť útočisko v zahraničí. Cieľ ich cesty známy nie je, rovnako ako to, kedy by sa mali do Prahy vrátiť. Ivanu totiž čakajú nepríjemné povinnosti. Vybaviť detaily okolo spevákovho pohrebu.

Karel Gott s dcérami Charlotte Ellou a Nelly Sofie
Zobraziť galériu (5)
Karel Gott s dcérami Charlotte Ellou a Nelly Sofie  (Zdroj: profimedia.sk)

Dátum poslednej rozlúčky ešte nie je známy a český premiér dokonca navrhol pre spevácku legendu štátny pohreb. Na ten je však potrebný práve Ivanin súhlas.

Vdova po Gottovi tlak
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)

Viac o téme: Karel GottIvana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu