Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najväčší omyl v živote Karla Gotta (†80): Zomieral a... TOTO najviac ľutoval!

Karel Gott Zobraziť galériu (5)
Karel Gott (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Legendárneho Karla Gotta oplakáva v týchto dňoch celé Česko a Slovensko. Charizmatický a talentovaný spevák zomrel v noci z utorka na stredu v kruhu svojich najbližších. Práve manželka Ivana a spevákove dcéry nesú odchod milovaného manžela a otca najťažšie. V poslednej dobe mala k umelcovi blízko aj iná žena - a to Olga Malířová Špátová, ktorá spolu s ním nakrúcala špeciálny dokument. Maestro jej okrem iného prezradili i to, čo vo svojom živote najviac ľutuje...

Karel Gott aj v posledných týždňoch svojho života nezabúdal na fanúšikov a priaznivcov. Naposledy sa im prihovoril prostredníctvom facebooku 17. septembra. Ukázal sa pri tom, ako si číta ich správy a odkazy.

Ako spoluautorka Gottovho dokumentu prezradila, v tej chvíli boli spolu s kamerami pri ňom. „Tých odkazov bolo za týždeň asi 10 tisíc. Čítala mu ich Ivanka a on bol z toho celý dojatý,” uviedla pre Deník N Špátová.

Karel Gott nikdy nezabúdal ani na svojich fanúšikov.
Zobraziť galériu (5)
Karel Gott nikdy nezabúdal ani na svojich fanúšikov.  (Zdroj: Facebook)

Dokumentaristke sa maestro pred smrťou zveril i s tým, čo ho veľmi trápi. „Sám hovoril, ja som jednoducho hlúpy, že som vstúpil do manželstva tak neskoro a že som tak neskoro chcel mať deti. Myslím si, že jeho najväčší smútok bol z toho, že opúšťa svoje dievčatá - štyri dcéry a ženu Ivanku,” uviedla Špátová. 

Karel Gott s manželkou a mladšími dcérami.
Zobraziť galériu (5)
Karel Gott s manželkou a mladšími dcérami.  (Zdroj: Profimedia)

Karel Gott mal ešte dve staršie dcéry.
Zobraziť galériu (5)
Karel Gott mal ešte dve staršie dcéry.  (Zdroj: Facebook)

Film, ktorý sa určite už čoskoro dostane aj k fanúšikom, si pred smrťou pozrel aj samotný Gott. „Striedavo sa mu pri tom chcelo plakať a striedavo sa radoval,” zaspomínala na ten okamih dokumentaristka.  

Karel Gott si bol vedomý toho, že na mnohé významné momenty v živote svojich mladších dcér sa bude prizerať už z oného sveta. Charlotte má 13 rokov, Nelly je o 2 roky mladšia. So staršou z nich tento rok naspievali pesničku Srdce nehasnou, ktorá nenechá suché hádam žiadne oko...   

VIDEO: Karel Gott & Charlotte Ella Gottová - Srdce nehasnou

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu