Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hanbí sa za ňu? Známy herec tají vzťah so slovenskou speváčkou... Zasa sa na ňu vykašľal!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Sima Martausová (31) si bola počas sobotného galavečera odovzdávania cien prevziať sošku za víťazstvo v kategórii najlepšia speváčka. Hoci by ste čakali, že po jej boku bude sedieť jej partner, mýlili by ste sa. Sympatickú brunetku do budovy SND neprišiel v tento dôležitý moment podporiť. A nestalo sa to po prvý raz!

Nejeden vrabec na streche už štebotal o tom, že speváčka Sima Martausová má tvoriť pár s fešným hercom Jurajom Bačom, a to už od novembra minulého roka. Hoci dvojica tvrdenia ani nepotvrdila, ani nevyvrátila, majú si vzájomnú náklonnosť užívať. „Iskra medzi nimi zrejme preskočila pri nakrúcaní relácie Milujem Slovensko, čo bolo v novembri. Veľmi rýchlo si padli do oka. Koncom novembra už boli spolu“  dozvedeli sme sa ešte začiatkom februára.

Sima Martausová získala ocenenie v kategórii speváčka roka.
Zobraziť galériu (8)
Sima Martausová získala ocenenie v kategórii speváčka roka.  (Zdroj: RTVS)

Odvtedy sa v živote Považskobystričanky udiali dva dôležité momenty, no Juraj ani pri jednom nebol! Najprv to bol krst jej nového albumu, ktorý sa uskutočnil ešte vo februári a herec sa na mieste konania vôbec neukázal. Rovnaký scenár sa opakoval aj v sobotu počas odovzdávania cien OTO. Martausová vyhrala kategóriu speváčka roka, čo je pre každého umelca veľké zadosťučinenie, a jej milovaný muž po jej boku opäť nebol.

Môžeme len hádať, aký dôvod stojí za jeho neprítomnosťou.Nevedno, či sa snažia skrývať, hoci už aj v najmenšej dedinke vedia, že tvoria pár, alebo má snáď Juraj práve v tieto dôležité dni pracovné povinnosti. Je tak len otázkou času, kedy sa konečne prestanú skrývať a chodiť po obchodných centrách s kapucniami na hlavách, a uvidíme ich v spoločnosti ruka v ruke.

Miesto vedľa Simy Martausovej zívalo prázdnotou.
Zobraziť galériu (8)
Miesto vedľa Simy Martausovej zívalo prázdnotou.  (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Sima Martausová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu