Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TOTO telo má doma Dyk z The Voice: Sexi zábery partnerky markizáckeho porotcu!

Voja Dyk Zobraziť galériu (5)
Voja Dyk (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Fúha, tak ten má doma poriadnu kosť! Vojta Dyk (33) je naozaj sympatický muž, a preto nie je žiadnym prekvapením, že si počas svojej kariéry na konto pripísal tisícky fanúšikov - najmä ženského pohlavia. Hudobník vďaka šou The Voice Česko Slovensko, kde pôsobí ako jeden z koučov, aktuálne dostáva do varu aj Slovenky. Všetky do jednej však majú smolu. Spevák je totiž šťastne zadaný a... uuu, to je ale telo!

Vojta je už niekoľko rokov vo vzťahu s Tatianou Vilhelmovou (40), ktorá mu v roku 2013 porodila synčeka Aloisa. A hoci herečka prekračuje prah štyridsiatky a medzi ňou a spevákom je vekový rozdiel 7 rokov, telo by jej mohla závidieť i nejedna o polovicu mladšia slečna.

Brunetka sa pred kamerami vyzliekla už niekoľkokrát a ukázala snáď už (takmer) všetky svoje intímne miesta. Naposledy zhodila oblečenie vo filme Tátova volha, donaha išla aj v snímkach Opravdová láska, Nevinné lži, Opravdová láska či Duše ako kaviár. Tatiana má naozaj telo ako mladica a vidieť, že o svoj zovňajšok dbá.

Tatiana Vilhelmová vo filme Opravdová láska.
Zobraziť galériu (5)
Tatiana Vilhelmová vo filme Opravdová láska.  (Zdroj: RTVS)

Naposledy sa nahá ukázala v scénach z komediálnej drámy Tátova volha.
Zobraziť galériu (5)
Naposledy sa nahá ukázala v scénach z komediálnej drámy Tátova volha.  (Zdroj: cinemart)

Problémy s nahotou a erotikou zjavne nemá, no vzhľadom na jej herecké výkony pred kamerou si človek môže len domyslieť, akou dračicou musí byť v súkromí. Asi sa teda nieť čo čudovať, že mladý muzikant sa jej drží ako kliešť. Vojta, máš doma poriadnu šupu!

Viac o téme: Tatiana VilhelmováVojta Dyk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu