Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ŠOK! Markizácky sexsymbol sa tajne oženil: Vzal si o 7 rokov staršiu ženu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - To je ale novinka! V poslednom čase akoby sa vrece roztrhlo s párikmi, ktoré oznamujú svadbu, tehotenstvo či zásnuby. Tým prvým, teda sobášom, najnovšie prekvapil markizácky fešák Vojta Dyk (33), ktorý aktuálne pôsobí ako kouč v šou The Voice...

Vojta je oficiálne už niekoľko rokov vo vzťahu s Tatianou Vilhelmovou (40), ktorá mu v roku 2013 porodila synčeka Aloisa. A hoci herečka prekračuje prah štyridsiatky a medzi ňou a spevákom je vekový rozdiel 7 rokov, telo by jej mohla závidieť i nejedna o polovicu mladšia slečna.

Hoci tomuto páru spočiatku mnohí predpovedali rozchod, opak sa stal pravdou a dvojica spolu vydržala aj napriek tomu, že sa niekoľkokrát šuškalo o vzťahovej kríze. Okrem spoločného potomka prišli aj zásnuby a i keď to dlho vyzeralo tak, že do svadby sa nehrnú, napokon si povedali spoločné áno. 

Vojtěch Dyk a Tatiana Vilhelmová sa zosobášili.
Zobraziť galériu (4)
Vojtěch Dyk a Tatiana Vilhelmová sa zosobášili.  (Zdroj: Instagram V.D.)

Herečka dokonca prijala priezvisko svojho manžela.
Zobraziť galériu (4)
Herečka dokonca prijala priezvisko svojho manžela.  (Zdroj: Instagram V.D.)

O šok sa postaral sám spevák, ktorý na svojom Instagrame zverejnil fotku zo svadby. Nevzali sa však dnes - párik zvolil mimoriadne romantický dátum. „Všetkým, ktorí prajú lásku, spievame do sveta, že sme sa 01. 05. 2019 oddali. S láskou Vojtěch Dyk a Tatiana Dyková," napísal k nádhernému záberu spevák a zároveň rovno prezradil aj skutočnosť, že jeho polovička prijala nové priezvisko. Novomanželom srdečne blahoželáme! 

Viac o téme: Tatiana VilhelmováVojta Dyk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu