Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrá ako kráľ: Zažite veľkolepú hudobnú show na Bratislavskom hrade

PR článok Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA - Vlani Slovensko zažilo päť jedinečných večerov v rôznych kultúrnych pamiatkach. Koncerty sa beznádejne vypredali. Návštevníci odchádzali s pocitom nezabudnuteľného zážitku. Pre každého, kto ľutuje, že nezažil šou Filipa Jančíka, má nadaný hudobník energické svetielko nádeje – svoju virtuozitu predvedie v nevšednom prostredí aj tento rok.

Nebude treba samostatný generátor ani čakať niekoľko hodín, aby sa nič neudialo. Mladý hudobník Filip Jančík sľubuje obrovský večer plný prekvapení a kultovej hudby už 16. júna. Na západnej terase Bratislavského hradu, kde len pred pár mesiacmi ohúril legendárny Sting, zažijú fanúšikovia filmových skladieb kráľovské hýčkanie.
-- UPDATE --
Fantasický Filip Jančík vypredal dva koncerty na hrade a pre veľký záujem pridal tretí, jedinečný nočný koncert - 16.6. Vstupenky na tento magický večer plný filmovej hudby nájdete na Predpredaj.sk

Pozrite si aftermovie z minuloročnej koncertnej šnúry Filipa Jančíka:

Hrá ako kráľ: Zažite
Zobraziť galériu (4)

Priamo z najväčšej dominanty hlavného mesta zaznejú najznámejšie soundtracky z filmov Počiatok alebo Pulp Fiction, ság Harry Potter či Piráti z Karibiku, ale aj znelka aktuálneho televízneho fenoménu Game of Thrones. Sprievodom bude veľká kapela spolu so sláčikovou sekciou. Ak by niekto čakal nóbl zábavu s monoklom na oku, bude odchádzať skutočne prekvapený. Jančík je po vlaňajšku známy tým, že do svojich produkcií vkladá aj pútavé svetelné divadlo.

Filip Jančík sa vo svojich 26 rokoch môže pochváliť naozaj pôsobivým “cévéčkom”. Dostal sa do pozornosti kanadskej pop-rockovej hviezdy Avril Lavigne. V roku 2015 spolu vystúpili na otváracom ceremoniáli Špeciálnych olympijských hier. Tamojším divákom predstavili hymnu Fly. Začiatkom minulého roka zas na jeho adresu nešetril chválami sám Karel Gott. Stalo sa tak v rámci megakoncertu na Zimnom Štadióne Ondreja Nepelu, kde Jančík vystupoval.

Filip Jančík v Kuwaite:


Filip Jančík a Karel
Zobraziť galériu (4)

Okrem podpory úspešných kolegov sa slovenský huslista môže pýšiť aj skúsenosťami zo zahraničných pódií a ulíc. Podmanil si návštevníkov koncertov v Spojených štátoch amerických, Rusku, Fínsku, Švédsku a Singapure. Obzvlášť stojí za zmienku pozvanie do Kuvajtského národného divadla či nedávne vystúpenie v priestoroch národného rozhlasu v Dánsku a Belgicku.

Filip Jančík v Dánsku:

S nákupom lístkov sa treba poponáhľať. Výsostné miesta sa ujdú všetkým divákom do naplnenia kapacity hradu. Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk.

Koncert Filipa Jančíka na
Zobraziť galériu (4)

- reklamná správa -

Viac o téme: Filip Jančík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu