Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dcéra Podzámskej (14) poriadne vyrástla: TOTO že je tínedžerka?!

Eňa Podzámska s dcérou Radkou Zobraziť galériu (6)
Eňa Podzámska s dcérou Radkou (Zdroj: Instagram EP)

TRNAVA - Mame šliape doslova na päty! Ešte prednedávnom to bolo milé, nevinné dievčatko a hoci je ešte len na začiatku tínedžerskeho veku, pokojne zatieni svoju krásnu mamu, herečku Elenu Podzámsku (47). Brunetka vzala svoju dcéru Radku (14) na ples do Trnavy, kde zažiarila v romantických šatách a lá Šípková Ruženka. Mladej Podzámskej to mimoriadne pristalo!

Už to nie je malé dievčatko s nevinným výrazom. Hoci má len štrnásť rokov, ťažko sa tomu verí. Najmä po posledných záberoch, ktoré pridala na sociálnu sieť herečka Eňa Podzámska. Svoju "malú" dcérku vzala na ples do Trnavy, kde sa Radka predviedla v romantickej róbe, s krásnym účesom a jemným mejkapom.

I keď ešte prednedávnom mala Radka krátke vlasy, na plese mala frizúru hodnú mladej dámy. Keďže išlo o spoločenskú udalosť a na sebe mala ružové šaty, v ktorých vyzerala ako Šípková Ruženka, aj piercing v tvare kariky, ktorý mala ešte nedávno v nose, nechala doma.

Mladá brunetka poriadne vyrástla a málokto by tipoval, že ešte neprekročila prah dospelosti. Eni v dcére rastie poriadna konkurencia, čoho si je herečka zrejme vedomá. K záberu svojej ratolesti totiž pripísala: „​Keď dcéra zatieni matku."

Eni Podzámskej rastie v dcére konkurencia.
Zobraziť galériu (6)
Eni Podzámskej rastie v dcére konkurencia.  (Zdroj: Instagram M.N.)

Viac o téme: Elena PodzámskaRadka Podzámska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu