Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vydatá Verešová v sprche s cudzím chlapom: On kompletne HOLÝ a... Andrea mu robila TOTO!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová (Zdroj: instagram.com/andreaveresovaofficial)

PRAHA - Zbláznila sa? Andreu Verešovú (38) všetci evidujú nielen ako modelku, ale aj ako vydatú žienku a jej manželstvo pôsobí veľmi šťastne. Teraz sa však objavili šokujúce zábery z Čiech, ktoré zachytávajú modelku v sprche. A spoločnosť jej robí cudzí muž...

Video, v ktorom dominuje sexi modelka, sa objavilo na internete pred niekoľkými dňami a videlo ho už viac ako 100-tisíc ľudí. Verešovú zachytáva v spoločnosti neznámeho muža aj vo veľmi chúlostivej situácií - v sprche. Muž je pritom úplne nahý a modelka ho umýva. Neskôr si, zabalení len uterákoch, dopriavajú relax v saune.

Rozvod krásky s českým podnikateľom Danielom Volopichom (54) však v tomto prípade nehrozí. Video je totiž vydarenou reklamou českej spoločnosti, ktorá sa týmto spôsobom snaží zaujať potenciálnych uchádzačov o zamestnanie. Slovenská topmodelka si v reklame strihla rolu personalistky, ktorá sa doslova nadštandardným spôsobom stará o nového zamestnanca. Chlapíka najskôr dôkladne pucuje v sprche a po práci si zájdu dokonca do sauny a s úsmevom popíjajú kokosovú šťavu.

Vydatá Verešová v sprche
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youtube - Workpress Aviation)

A ako sa zdá, funguje to! Pod videom pribúdajú pozitívne ohlasy, neprekvapivo, všetky od mužov. "Lepšiu reklamu na džob som nikdy nevidel. Palec hore," pochvaľuje si jeden z nich. Druhý dokonca zvažuje myšlienku, že by sa vo firme zamestnal. "Urobilo to na mňa dojem... ale som zďaleka."

Andrea Verešová už niekoľkokrát privoňala k herectvu a zahrala si menšie roly v seriáloch či filmoch. V minulosti ju údajne oslovili aj z Hollywoodu, kde jej ponúkli zahrať si po boku Brada Pitta v slávnom filme Trója. Andrea však mala úlohu krásnej Heleny odmietnuť. Ktovie, koľko nových zamestnancov sa podarí sexi Andrei vďaka novej reklame nalákať do práce.

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu