Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Verešová sa odviazala na cigánske pesničky: To musíte vidieť!

Sexi postavu si mama dvoch detí, modelka Andrea Verešová udržiava poriadnym tréningom Zobraziť galériu (4)
Sexi postavu si mama dvoch detí, modelka Andrea Verešová udržiava poriadnym tréningom (Zdroj: instagram.com/andreaveresovaofficial)

PRAHA - Andrea Verešová (38) sa nikdy netajila tým, že je mimoriadne temperamentná žena a občas si vie naozaj uletieť. Minulú zimu sa hitom internetu stalo video, kde sa modelka rozjašila pred vianočným stromčekom a počas tancovania sa šmykla a vyrútila na zem. Teraz však opäť dokazuje, že pohyb jej nie je cudzí. Aha, ako to rozprúdila!

Video tancujúcej Verešovej zverejnil na Instagrame Jan Bendig. Český spevák s rómskymi koreňami stretol našu Andreu na jednej zo spoločenských akcií a rozhodol sa ju vyzvať do tanca. Andrea neváhala ani sekundu a melódiou rómskych piesní sa okamžite nechala strhnúť. Už z jej výrazu je jasné, že nešlo o žiadnu silenú pózu a naozaj sa dobre zabávala.

Verešová Bendig cigánske piesne

Bendig, ktorý našu krásku pozvŕtal, bol jej temperamentom absolútne očarený. „Krásna, úspešná a veľmi príjemná modelka Andrea Verešová, to vie rozbehnúť aj na cigánske pesničky. Proste rómske dievča,“ napísal k videu, kde sa s kráľovnou krásy zabávajú v zákulisí a do rytmu im tlieska niekoľko nadšených ľudí okolo. Nuž, Andrea zjavne nie je žiadny suchár!

A takto Andrea svojím tančekom pobavila ľudí minulú zimu: 

Andrea Verešová trapas

Viac o téme: Andrea VerešováJan Bendig
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu