Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Verešová doplatila na protizákonnú reklamu: POKUTA!

Andrea Verešová musí zaplatiť pokutu. Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová musí zaplatiť pokutu. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Nestarnúca modelka Andrea Verešová (39) má hlavu v smútku. Príspevok na jej Instagrame, v ktorom odporúčala svojim fanúšikom, aby vyskúšali blahodarné účinky alkoholu, nezostal bez následkov a dohru mal na úradoch. Tie plavovláske naparili pokutu!

Aj majster tesár sa niekedy utne. A v prípade Andrey Verešovej sa tak stalo hneď dvakrát. Nielenže je kráska vyštudovaná právnička, navyše má aj bohaté skúsenosti s reklamou v médiách i na sociálnych sieťach. Napriek tomu všetkému sa jej podaril prešľap, na ktorý tak skoro nezabudne.

Andreu Verešovú sledujú na sociálnych sieťach státisíce ľudí.
Zobraziť galériu (4)
Andreu Verešovú sledujú na sociálnych sieťach státisíce ľudí.  (Zdroj: Instagram AV)

Andrea už dlhé roky patrí k najkrajším Slovenkám a má bohatú základňu obdivovateľov. Na sociálnej sieti Instagram ju sleduje viac ako 315-tisíc fanúšikov. To si všimli aj rôzne značky, ktoré Andreu oslovujú, aby prostredníctvom svojho profilu propagovala a chválila ich výrobky. A zdá sa, že modelka sa tomu nebráni.

I keď niektorými zo svojich reklamných príspevkov už stihla vzbudiť pozornosť, jeden z nich sa jej vôbec nevyplatil a plavovláske dokonca spôsobil problémy so zákonom. Ešte pred časom totiž Verešová zverejnila príspevok, v ktorom si zapózovala s úhľadne uloženým darčekovým boxom tequily. K fotografii pritom pripísala, že ide o liečivé pitie.

Andrea Verešová doplatila na reklamu.
Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová doplatila na reklamu.  (Zdroj: Instagram A.V.)

„Vedeli ste napríklad, že tequila lieči vys. krvný tlak, cukrovku, osteoporózu, zrýchľuje metabolizmus a dokonca sa po nej chudne?!” nabádala vo svojom príspevku. I keď nezabudla uviesť, že na mysli má samozrejme požívanie v rozumnom množstve, úrady nepresvedčila. Podľa zákona je totiž zakázané tvrdiť, že alkohol v nápoji má liečebné účinky. Úrady preto vec prešetrili a sexi modelke nakoniec naparili pokutu. Informoval o tom český portál expres.cz.

Podľa Andrei Verešovej vám tequila pomôže dokonca schudnúť.
Zobraziť galériu (4)
Podľa Andrei Verešovej vám tequila pomôže dokonca schudnúť.  (Zdroj: Instagram A.V.)

Verešová síce sporný príspevok stiahla už dávnejšie, no veľký problém v ňom evidentne nevidí. „Nie je to trestný čin,” uviedla pre spomínaný portál Andrea, ktorá sa hrdí právnickým titulom. Či už stihla zaplatiť vyrubenú pokutu, o tom sa jej hovoriť príliš nechcelo.

Viac o téme: ANdrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu