Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tvrdé slová Verešovej o krásnej dcére: Na modeling nemá!

Andrea Verešová z dcéry modelku nechce. Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová z dcéry modelku nechce. (Zdroj: instagram.com/andreaveresovaofficial)

PRAHA - Rodičia chcú pre svoje ratolesti vždy len to najlepšie a mnohí si dokonca želajú, aby deti pokračovali v ich šľapajach či dosiahli ciele, na ktoré sa im dosiahnuť nepodarilo. Známa slovenská modelka Andrea Verešová (38) však touto cestou nejde. Z jej dcéry Vanessy modelka pravdepodobne nebude.

Uplynulú nedeľu sme si pripomenuli Deň matiek. Mnohé slovenské celebrity sa na sociálnych sieťach pochválili svojimi maminkami, ktorým ďakovali za lásku a ich starostlivosť. Spoločným záberom sa pochválili aj modelka Andrea Verešová a jej dcéra Vanessa. Je vidieť, že gény zapracovali naplno a podoba medzi slávnou modelkou a jej dcérou je skutočne výrazná.

Tvrdé slová Verešovej o
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram V.V.)

Z Vanessy rastie krásna mladá žena, a tak už neraz zaznela otázka, či éterická kráska taktiež vstúpi do vôd modelingu. Andrea však túto možnosť rázne zamieta. „Myslím si, že ani postava už nebude na to dostatočne formovaná, aby sa mohla modelingu venovať," zhodnotila dcéru počas rozhovoru pre Topky.sk bez servítky Verešová. Vysvetlila síce, že by dcére v prípade záujmu v kariére modelky nebránila, no zdá sa, že Vanessa má celkom iné plány. „Ona je tak zažraná do snowboardu a do športu – wakeboard, atletika, gymnastika, že ten modeling ide trošku stranou."

Tvrdé slová Verešovej o
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram V.V.)

Vyzerá to teda, že Vanessu nablýskaný svet zatiaľ neoslovil. Nateraz sa plne sústredí na školu a vyniká v snowboardingu, kde si už spolu s bratom stihli zo súťaží odniesť aj nejedno ocenenie. Čo však bude robiť do budúcna, je zatiaľ vo hviezdach. „Možno herectvo raz, uvidíme," zakončila Andrea, ktorá sa sama objavila v niekoľkých televíznych projektoch.

Viac o téme: Andrea VerešováVanessa Volopichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu