Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželke slovenského speváka rupli nervy: Ostrý útok na Rytmusa... Nehanbíš sa, ty sopliak?

Manželka slovenského speváka sa pustila do Rytmusa! Zobraziť galériu (4)
Manželka slovenského speváka sa pustila do Rytmusa! (Zdroj: Instagram P.V.)

BRATISLAVA - Fúúú, tak tá sa poriadne rozohnila! Nie je ničím výnimočným, že Patrik Rytmus Vrbovský sa vo svojich textoch obúva do rôznych slovenských umelcov, ktorých produkcia mu práve nevonia. Najnovšie si "na paškál" zobral Paľa Drapáka. Speváka ponížil natoľko, že nervy praskli jeho manželke Janette Drapákovej a raperovi poriadne naložila!

Blondínku vytočil text skladby, ktorá vznikla v spolupráci s jeho ďalšími kolegami. „Toto není bežná hudba pre dementov obmedzených, aby diktovali, ako hrať by nám to malo. Ne, že by ma to nejako sralo, ale konečne pochopte, že nefrázujem jak je*lý Drapák Palo,“ zaznieva v Rytmusovej časti a nasleduje extrémna znôška ďalších vulgarizmov.

Manželka Paľa Drapáka sa poriadne rozohnila. Rytmusovi venovala niekoľko drsných slov.
Zobraziť galériu (4)
Manželka Paľa Drapáka sa poriadne rozohnila. Rytmusovi venovala niekoľko drsných slov.  (Zdroj: Facebook J.Ď.)

Janette Drapáková si nedala servítku pred ústa a Rytmusovi poslala ostrý odkaz.
Zobraziť galériu (4)
Janette Drapáková si nedala servítku pred ústa a Rytmusovi poslala ostrý odkaz.  (Zdroj: Facebook J.Ď.)

Skladba nenechala chladnou Drapákovu manželku, ktorá na sociálnej sieti Rytmusovi poriadne naložila. Okrem toho, že ho označila za nechutného, sopliaka, paškvila či hulváta s "neohrabanou hubou“, odkaz venovala aj jeho partnerke Jasmine, ktorej sa podľa nej Patrik snaží zničiť kariéru a odporučila jej, aby sa Rytmusa čím skôr zbavila. Raper totiž podľa nej nikdy nemôže urobiť šťastnou žiadnu normálnu ženu.

Na záver si Janette podala aj ďalších hudobníkov, ktorí na tomto „diele“ spolupracovali. A servítku pred ústa si veru nedávala. „Nejaký prefetovaný Čistý ... ani neviem, čo presne... mi za to nestojí... a ty, Ego, radšej rob letné hiťasy, lebo to ti ide a týmito featuringami sa iba strápňuješ a je mi ťa ľúto... trapko,“ dodala na záver Drapákova manželka, ktorej príspevok na Facebooku podporili stovky ľudí.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJanette Drapáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu