Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Romantické vyznanie Alagič Rytmusovi k narodeninám: TOTO vás chytí za srdce!

Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (5)
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: RTVS Trochu inak)

BRATISLAVA - Samozvaný kráľ slovenskej rapovej scény Patrik Rytmus Vrbovský (42) dnes oslavuje narodeniny a jeho partnerka Jasmina Alagič (29) to neprešla mlčaním. Na svoj instagramový profil zavesila spoločnú fotografiu s romantickým vyznaním, ktoré nechá chladným len málokoho. Nevynechala svadbu ani spoločného potomka.

Ich vzťah nabral od zverejnenia poriadne na obrátkach. Po tom, ako sa priznali, že tvoria pár, začali spolu ihneď bývať, v auguste raper kúpil dom, v novembri svoju vyvolenú požiadal o ruku a na Štedrý deň oznámili svetu, že čakajú bábätko.

Dvojica na Štedrý deň oznámila tehotenstvo.
Zobraziť galériu (5)
Dvojica na Štedrý deň oznámila tehotenstvo.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Dnes Rytmus oslavuje svoje štyridsiate druhé narodeniny a jeho partnerka mu nechala na svojom instagrame romantický odkaz, ktorý chytí za srdce snáď každého. Vyznala sa z citov a spomenula aj to, že už o pár mesiacov bude mať dvojica spoločné priezvisko.

„Keby mi niekto takto pred, povedzme, rokom povedal, že dnes budem tak veľmi zamilovaná, že si život nebudem vedieť predstaviť vedľa nikoho iného okrem TEBA, že vo mne bude rásť naše milované malé "my" a že o pár mesiacov budeme mať spoločné priezvisko, tak mu rovno darujem poukážku na psychiatriu," začala Bosnianka.

Ako sama tvrdí, Rytmus dostal v živote od Boha už veľa a bolo by nevďačné, želať mu viac. Ku gratulácii pripojila len toľko, aby im ich šťastie vydržalo rovnako intenzívne ako teraz a trvalo navždy. „Aby vždy, aj keď celý svet bude divoký a ľudia nám niekedy budú cudzí tým, čo riešia a ako sa správajú, sme my v náručí toho druhého našli vždy ten náš MALÝ VESMÍR presne tak, ako sme si na začiatku sľúbili," zakončila vyznanie Alagič.

Takéto romantické vyznanie pridala Jasmina Alagič pre svojho snúbencal
Zobraziť galériu (5)
Takéto romantické vyznanie pridala Jasmina Alagič pre svojho snúbencal  (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu