Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovský úspech bývalého superstaristu: Zabodoval v maďarskom X-Faktore!

Umelci potrebujú aj oddych, Robo si dobíja baterky v prírode. Zobraziť galériu (6)
Umelci potrebujú aj oddych, Robo si dobíja baterky v prírode. (Zdroj: Instagram R.Š.)

BUDAPEŠŤ - Najprv sa prebojoval do finálovej desiatky v speváckej súťaži slovenskej Superstar, teraz zabodoval aj u našich susedov v X-Faktore. Hoci sa Robo Šimko (29) nestal víťazom šou, spevu sa venuje dodnes a spieva v kapele Massriot.

V tretej Superstar sa mu podarilo prebojovať do finálovej desiatky. Aj napriek tomu, že sa zlatej priečky nedočkal, spievať neprestal. Aktuálne koncertuje so svojou kapelou Massriot a okrem toho sa vďaka svojmu hlasu dostal aj medzi najlepších spevákov maďarského X-Faktoru.

So skupinou Massriot sú aktuálne na svojom turné.
Zobraziť galériu (6)
So skupinou Massriot sú aktuálne na svojom turné.  (Zdroj: Instagram Massriot)

V osobnom aj pracovnom živote sa mu darí. Pred tromi rokmi sa oženil s tmavovlasou Lenkou a čo sa týka muziky, tak tú tvorí aj vďaka kapele. Aj tak sa mu hudby málilo a vyskúšal šťastie v celosvetovom formáte speváckej šou.

Za manželku si zobral tmavovlásku Lenku.
Zobraziť galériu (6)
Za manželku si zobral tmavovlásku Lenku.  (Zdroj: Facebook R.Š.)

Odskočil si k našim maďarským susedom na kasting, kde porotu ohúril skladbou od Eda Sheerana, Castle on the hill a vyslúžil si standing ovation. Dostal sa medzi 30 najlepších spevákov, no vypadol tesne pred bránami finále, kedy sa mu stala osudnou legendárna skupina Queen.

Robo pred finále ochorel, a tak sa mu nepodarilo postúpiť. „Dostal som sa s odídeným hlasom v podstate do top 30, skúsil som a bolo mi tam veľmi dobre, spoznal som mnoho skvelých ľudí a nadobudol mnoho doslova priateľov, s ktorými som v kontakte od leta dodnes a tie priateľstvá sú v živote neskutočne dôležité. Bol to skvelý zážitok a to, že som už ďalej nešiel, na tom naozaj nezáleží,” vyjadril sa Robo.

Viac o téme: Robo ŠimkoMassriot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu