Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Stratená exsuperstaristka Schindlerová: Vieme, čo dnes robí... Je to kolegyňa Ficovej manželky!

Martina Schindlerová Zobraziť galériu (6)
Martina Schindlerová (Zdroj: Instagram MS)

BRATISLAVA - Po rokoch v úzadí je dnes o Martine Schindlerovej (30) opäť počuť. Začína sa zúčastňovať televíznych nakrúcaní a zdá sa, že plánuje aj veľkú pracovnú zmenu. Zvyšuje si totiž vzdelanie, a to doktorandským štúdiom. To je spojené aj s účasťou na procese vyučovania, a tak sa zo speváčky stala členka katedry, kde pôsobí aj Svetlana Ficová (54), manželka nášho expremiéra.

Martina Schindlerová sa ako 16-ročná zúčastnila historicky prvej slovenskej SuperStar. Nejaký čas ešte bola v povedomí vďaka vzťahu s vtedajším členom manažmentu verejnoprávnej televízie Branislavom Záhradníkom. 

Neskôr začala študovať právo a zmizla z očí verejnosti. Najmä po svadbe s istým podnikateľom sa nijako verejne neprezentovala. Martina porodila dve deti, no po šiestich rokoch prišiel koniec vzťahu. A zdá sa, že brunetka začína meniť svoj život v ústraní opäť na verejný. 

Stratená exsuperstaristka Schindlerová: Vieme,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Začiatkom júna sa už objavila v markizáckej Chart Show, pred pár dňami sa zas s Tomášom Bezdedom zúčastnila nakrúcania relácie RTVS Zlaté časy. Okrem toho k životným zmenám patrí aj rozhodnutie zvýšiť si kvalifikáciu vo svojom odbore. 

Najnovšie sa totiž Schindlerová objavila na zozname zamestnancov Katedry občianskeho práva Právnickej fakulty UK v Bratislave. Podľa univerzitnej stránky je z Martiny doktorandka. To znamená, že kým sa uchádza o doktorandský titul, tiež sa zúčastňuje vyučovacieho procesu - môže viesť cvičenia alebo aj zastupovať na prednáške. 

A na katedre má aj ďalšiu verejne známu kolegyňu. Ako jedna z profesorov je tam totiž uvedená Svetlana Ficová, manželka expremiéra Roberta Fica. Za profesorku bola vymenová pred dvomi rokmi. 

Stratená exsuperstaristka Schindlerová: Vieme,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Martina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu