Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľké zmeny v živote slovenského speváka: ROZCHOD s manželkou... A už má aj inú!

Robo Šimko sa do povedomia verejnosti dostal vďaka viacerým speváckym šou. Zobraziť galériu (5)
Robo Šimko sa do povedomia verejnosti dostal vďaka viacerým speváckym šou. (Zdroj: rtl.hu)

ROŽŇAVA - V roku 2015 sme na Topkách písali o svadbe slovenského speváka Roba Šimka (30). Hudobník, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal najmä vďaka markizáckej šou SuperStar, sa vtedy svojho veľkého dňa nevedel dočkať. No šťastie dvojici nevydržalo ani 4 roky. Prišiel rozchod a východniar má už po svojom boku novú lásku.


Markizácky superstarista sa konečne oženil: Svadby sa nevedel dočkať!


V auguste 2015 povedal Robo Šimko áno svojej dlhoročnej partnerke Lenke. „Sakra, konečne som sa dočkal. Konečne je to tu,“ napísal na sociálnu sieť krátko pred obradom ženích. Odvtedy uplynuli 4 roky a veľa sa toho v živote známeho superstaristu zmenilo. Veľa podstatného...

Podľa najnovších príspevkov na sociálnej sieti Facebook je totiž jasné, že so svojou manželkou už nežije. A nielen, že je rozídený, ale v jeho živote je už aj nová žena. Cez víkend sa ňou pochválil svojim priateľom a napísal na jej adresu aj krásne vyznanie.

„Ako definovať dokonalé šťastie, naozajstnú nezištnú lásku a všetko, po čom som v živote túžil? Takto. Cítim, čo som nikdy necítil, dostávam, čo som v živote nedostal, teraz mám všetko na svete a stojí vedľa mňa... A naveky aj bude,“ znel Šimkov popis k fotke s novou láskou. 

Viac o téme: Robo Šimko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu