Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský spevák totálne na mol: Aha, čo vyvádzal v centre mesta!

Slovenský spevák bol totálne na mol. Zobraziť galériu (5)
Slovenský spevák bol totálne na mol. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Tak toto tu ešte nebolo! Je jasné, že alkoholu celebrity holdujú rovnako ako bežní ľudia, no väčšina z nich si dáva dobrý pozor na to, aby ich pod parou nebolo vidieť na verejnosti. To však nie je prípad Mateja Koreňa. Spevák známy najmä zo Superstar sa totiž zoťal rovno v centre Bratislavy!

Matej nakrúcal v hlavnom meste nový videoklip k piesni s názvom Zo žúru. No a aby bolo video autentické, rozhodol sa potrápiť svoju pečeň a namiesto toho, aby podguráženého iba zahral, opil sa podľa našich informácii naozaj. Spolu s kamarátmi potom behal po centre Bratislavy, všetko zdokumentoval do svojho telefónu a napokon zostrihal.

Matej Koreň sa kvôli nakrúcaniu videoklipu musel opiť.
Zobraziť galériu (5)
Matej Koreň sa kvôli nakrúcaniu videoklipu musel opiť.  (Zdroj: youtube.com)

V klipe majú teda fanúšikovia možnosť vidieť reálne opitého speváka. Čo teda urobí a následne prizná naozaj málokto. „Účel svätí prostriedky, obetoval som seba a svoju pečeň, a tak som strávil dva víkendy „jemne“ naložený v alkohole, aby bol efekt čo najautentickejší,” netajil Matej, keď sme zisťovali, či je naozaj pravda to, čo sa o jeho víkendovom nakrúcaní povráva.

Zisťovali sme teda, či sa mu v tomto opojení prihodil aj nejaký vtipný zážitok. „Musím si spomenúť, to nie je také jednoduché... Keď sme točili s Henrichom, tak sme skoro prišli o zábery. Karta z ničoho nič zahlásila error a niektoré sa dodnes nepodarilo zachrániť. Keď som točil synchróny, tak som bol sám a ľudia na mňa tak zvláštne pozerali, keď som si spieval: Idem zo žúru,” povedal nám spevák. Nuž, výsledkom tohto nakrúcania bol teda okrem videoklipu aj poriadny bolehlav.

Viac o téme: Matej Koreň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu