Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odsúdená hviezda slovenského dabingu: Pred 2 mesiacmi ho prepustili z väzenia... Aha, o čo sa teraz snaží!

Dušan Cinkota sa opäť plánuje zaradiť do pracovného kolotoča. Zobraziť galériu (4)
Dušan Cinkota sa opäť plánuje zaradiť do pracovného kolotoča. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Dušan Cinkota (47) patrí k veľkým hviezdam slovenského dabingu. Azda každý si jeho hlas spája s Chandlerom Bingom z obľúbeného amerického seriálu Priatelia. Posledných 6 rokov si však herec odsedel vo väzení, kam sa dostal pre drogovú trestnú činnosť. Aktuálne je už 2 mesiace na slobode. A aha, o čo sa teraz snaží!

Dušan Cinkota sa na slobodu dostal 12. júla tohto roka. Z pôvodného osemročného trestu za drogovú trestnú činnosť si nakoniec odsedel dve tretiny, teda necelých 6 rokov. Na slobode je už takmer celé 2 mesiace a už sa začína obzerať aj po nejakej práci. Prezradil to v jojkárskej šou Inkognito, kam prijal pozvanie ako tajný hosť. 

Inkognito Cinkota o ponukách

„No, to sú zatiaľ len ponuky a zvažujeme, obe strany, tak nechcem dopredu hovoriť, lebo nepatrí sa, kým nie je podpísaná zmluva, o tom hovoriť,“ prezradil Cinkota, no nechcel veci príliš konkretizovať. Priblížil aspoň, čo aktuálne zvažuje. „Začínam dabingom, pripravujem nejaké natáčanie a neskôr aj divadlo,“ prezradil svoje profesionálne plány do blízkej budúcnosti herec. 

Ten sa z návratu medzi hereckých kolegov veľmi teší. No ešte viac mu robí radosť fakt, že sa už čoskoro stane otcom. Na svet by sa totiž už každú chvíľu malo vypýtať jeho prvé dieťa - synček, ktorého čaká s manželkou Zuzanou. 

Viac o téme: Dušan CinkotaInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu