Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIEME PRVÍ! Obrovský dôvod na radosť pre Cinkotu: Je z neho otec a... Bäbätko dostalo netradičné meno!

Dušan Cinkota Zobraziť galériu (5)
Dušan Cinkota (Zdroj: TV JOJ)

BANSKÁ BYSTRICA - V polovici júla Dušan Cinkota prežil jeden z najkrajších dní vo svojom živote. Z osemročného trestu, ktorý mu súd vymeral za drogovú trestnú činnosť, si odsedel dve tretiny, a tak ho po necelých šiestich rokoch podmienečne prepustili na slobodu. Po dvoch mesiacoch, ktoré si herec užíval v spoločnosti tehotnej manželky, má opäť obrovský dôvod na radosť. Stal sa z neho otec!

Hneď po prepustení na slobodu jeho prvé kroky viedli za vtedy ešte tehotnou manželkou Zuzkou. „Som šťastný, že som vonku. Teším sa na Zuzanku a na rodinu. Idem počúvať manželkino bruško. Čakáme syna, narodí sa v septembri,” zneli jedny z jeho prvých slov, po tom, čo opustil brány väzenia. Dnes už sa herec, ktorému sa celý život konečne obrátil k lepšiemu, môže pyšne nazývať titulom otec.

Dušan Cinkota sa stal otcom. Manželka Zuzka mu priviedla na svet synčeka.
Zobraziť galériu (5)
Dušan Cinkota sa stal otcom. Manželka Zuzka mu priviedla na svet synčeka.  (Zdroj: TV JOJ)

Podľa našich informácií totiž mala jeho manželka včera porodiť v banskobystrickej pôrodnici. „Áno, je to pravda, Zuzka už porodila. Všetko prebehlo úplne v poriadku,“ priznal nám šťastný herec, ktorý pre Topky prezradil aj to, že bábätko dostalo krásne netradičné meno. „Malinký sa volá Oleg,“  prezradil novopečený otecko. Rodinke srdečne gratulujeme a mamičke s bábätkomm prajeme najmä veľa zdravia!

Viac o téme: Dušan Cinkota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu