Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krutá rana pre ťažko chorého herca: Jeho žena má už druhého.... A je to poriadny kus chlapa!

Jiří Pomeje Zobraziť galériu (5)
Jiří Pomeje (Zdroj: SITA)

PRAHA - Jiřímu Pomejemu (53) sa v poslednom období doslova lepí smola na päty. Najprv sa pasoval so zákernou rakovinou hrtana, no ani po jej prekonaní ho nešťastie neobchádza. Osudom skúšaný muž sa totiž pred pár mesiacmi rozišiel s partnerkou. A tá podľa najnovších informácií má už za svojho stále zákonitého manžela náhradu. Pozrite, je to poriadny kus chlapa!

V apríli sme na Topkách informovali, že český herec Jiří Pomeje sa musí popasovať s ďalším, už v poradí tretím rozvodom. Medzi ním a jeho manželkou Andreou to škrípalo už v apríli minulého roka - a teda v čase, kedy mu lekári diagnostikovali zákernú rakovinu hrtana. A hoci to vtedy dvojica ustála, teraz je už, zdá sa, definitívny koniec. 


Krutá rana pre vážne chorého herca: ROZVOD!


Producentova stále zákonitá manželka, dídžejka Andrea Pomeje, má totiž podľa českého portálu expres.cz mať nového chlapa. Čo môže byť pre herca ešte väčšou ranou je fakt, že nový objekt jeho ženy je poriadny fešák, ktorý by ho výzorom mohol pokojne strčiť do vrecka. Podľa informácií českých médií má tmavovláska všetok svoj voľný čas tráviť s podnikateľom Petrom Plačkom.

Andrea je však vo vyjadreniach na adresu svojho nového objavu opatrná. „To, že som sa s ním videla, zapierať nebudem. Ale vzťah potvrdiť nemôžem,“ povedala dídžejka. Svalnáč sa však podľa zdroja mal randením s pani Pomeje chváliť v posilňovni, kde je varený, pečený. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či Andrea fešáka nakoniec predstaví ako svojho oficiálneho partnera.

Petr Plaček má byť novým objavom ženy Jiřího Pomejeho.
Zobraziť galériu (5)
Petr Plaček má byť novým objavom ženy Jiřího Pomejeho.  (Zdroj: Facebook P.P.)

Viac o téme: Jiří Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu