Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krutá rana pre vážne chorého herca: Rozvod!

Jiří Pomeje Zobraziť galériu (5)
Jiří Pomeje (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Krach manželstva! Známeho českého herca Jiřího Pomejeho (53) neobchádza nešťastie ani po tom, čo prekonal zákernú rakovinu hrtana. Osudom skúšaný muž sa totiž podľa všetkého bude musieť popasovať s ďalším, už v poradí tretím rozvodom.

Pre herca a producenta Jiřího Pomejeho si osud prichystal ďalšiu krutú ranu do života. Po tom, čo len nedávno prekonal zákernú rakovinu hrtana a prišiel definitívne o hlas, sa totiž bude musieť vyrovnať ešte aj s krachom manželstva.

Medzi ním a jeho manželkou Andreou to škrípalo už v apríli minulého roka – a teda v čase, kedy mu lekári diagnostikovali vážnu chorobu. A hoci vtedy to aj napriek ťažkému obdobiu obaja ustáli, teraz vraj nastal definitívny zlom.


Strach o vážne chorého herca: Po troch dňoch od zmiznutia prišla tajomná správa!


Podľa zistení denníka Aha! si už Pomeje mal dokonca nájsť aj nový byt. „Nachádza sa na tej istej ulici – asi tak 300 metrov od toho spoločného,“ potvrdil túto informáciu Jirkov dobrý kamarát a tiež filmový producent Pavel Pásek, ktorý zároveň dodal, že Pomeje tak chce byť aj naďalej v blízkosti svojej štvorročnej dcérky Aničky.

„Jirka samozrejme tiež nie je svätý. Myslím si ale, že keď niekto prekoná takú ťažkú operáciu, mal by nájsť u drahej polovičky pochopenie a toleranciu. V Andrei som sa sklamal, veľmi ma svojím správaním prekvapila,“ nešetril hercovu 29-ročnú ženu Pavel.

Jiřímu Pomejemu vraj stroskotalo ďalšie manželstvo. Tentoraz mu to nevyšlo s 29-ročnou dídžejkou Andreou, s ktorou má dcéru Aničku.
Zobraziť galériu (5)
Jiřímu Pomejemu vraj stroskotalo ďalšie manželstvo. Tentoraz mu to nevyšlo s 29-ročnou dídžejkou Andreou, s ktorou má dcéru Aničku.  (Zdroj: Profimedia)

Nikto z manželov sa síce doposiaľ k tejto téme nevyjadril, no ak je pravda to, čo tvrdí Pásek, tak by v tomto prípade išlo už o tretí Jirkov rozvod. V roku 2007 mu stroskotalo trinásťročné manželstvo s  herečkou Michaelou Kuklovou a tú pravú nenašiel ani v speváčke Ivete Bartošovej, s ktorou sa rozišiel už po necelých dvoch rokoch od svadby.

Pomejemu nevyšlo manželstvo ani s populárnou speváčkou Ivetou Bartošovou.
Zobraziť galériu (5)
Pomejemu nevyšlo manželstvo ani s populárnou speváčkou Ivetou Bartošovou.

Viac o téme: Jiří PomejeIveta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu