Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce odhalenie o Alene obvinenej z objednávky vraždy Jána a Martiny: Krstný otec Kočner

Marián Markovič (vľavo) potvrdil, že Marian Kočner je krstným otcom jeho dcéry, ktorú má s podozrivou Alenou Zsuzsovou. Zobraziť galériu (2)
Marián Markovič (vľavo) potvrdil, že Marian Kočner je krstným otcom jeho dcéry, ktorú má s podozrivou Alenou Zsuzsovou. (Zdroj: SITA/Jakub Julény, FB/Marián Markovič, Topky)

BRATISLAVA/KOMÁRNO - Súd v Banskej Bystrici včera rozhodol o väzobnom stíhaní štyroch osôb, ktoré sú podozrivé z vraždy Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej. Medzi nimi je aj Alena Zsuzsová, ktorá si mala vraždu údajne objednať. Za krstného otca svojej dcéry si vybrala Mariana Kočnera.

Pre portál Aktuality.sk to potvrdil podnikateľ z Komárna Marián Markovič. Podnikateľ žil s Alenou pred vyše jedenástimi rokmi. Z ich vzťahu pochádza jedna dcéra. O tom, že Kočner je jej krstným otcom, sa dozvedel len nedávno. 


MIMORIADNE Súd rozhodol o osude podozrivých z vraždy Kuciaka: Väzba a ďalšie obvinenie!


O Kočnerovi dlho nevedel

Ako sa Marian Kočner do rodiny dostal, to Markovič nevie. „Ja som sa len prednedávnom dozvedel, že je jej krstný otec, doteraz som to ani netušil. Ja som ich nikdy nevidel spolu, my sme boli na nože, ale možné je všetko,“ povedal Markovič. So svojou dcérou sa nevídal často. Jeho bývalá partnerka ich stretnutia obmedzovala. 

Šokujúce odhalenie o Alene
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Jakub Julény)

Sám nechcel  uveriť tomu, že by bola schopná niečo také spraviť. „Preboha, veď musela vedieť, že raz sa to prevalí a bude za to pykať. Prečo nemyslela na dcéru? Ako jej to mohla urobiť? Ako sa teraz všetci budú na ňu pozerať?“ dodáva Markovič. Alena Zsuzsová je medzi štyrmi podozrivými z vraždy Kuciaka. Ide o tlmočníčku, ktorá mala kontroverznému podnikateľovi Kočnerovi pomáhať s prekladmi z taliančiny.

Viac o téme: VraždaJán KuciakMarián Markovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu